USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

За виховання сімох дітей волинянку удостоєно звання «Мати-героїня»

26 Серпня 2023 06:44
Шацький селищний голова Сергій Карпук вручив посвідчення «Мати-героїня» і нагрудний знак мешканці села Хрипськ Тетяні Бруско.

Про це інформують у Шацькій громаді.

Тетяна Петрівна разом із чоловіком виховують сім дітей.

Почесне звання багатодітній матері присвоєно відповідно до указу Президента України – за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для їх всебічного розвитку.

Читати ще: Волинянка, яка виховує сімох дітей, отримала звання «Мати-героїня»

Очільник громади привітав Тетяну Бруско з нагородою, подякував за подвиг материнства і побажав, щоб діти завжди тішили батьків увагою, добрим словом, обдаровували любов’ю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мама Показати IP 26 Серпня 2023 08:45
Народжувати дітей тепер подвигом називається. А батько тоді герой України, який безстрашно на дружину для здійснення подвигу накидається))) Як видно з фото батько геть не проти ще не до одного або й декількох подвигів))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus