USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За знання ПДР – цукерка: акція в центрі Луцька

4 Серпня 2017 17:48
Сьогодні в центрі Луцька відбулась акція, приурочена Дню Національної поліції України.

Організатори – Волинська обласна бібліотека для юнацтва, художня студія «Барва» та Управління патрульної поліції у м. Луцьку.

Про це повідомила патрульна поліція Луцька у Фейсбуці.

До участі в акції волонтери проекту «Меценати для солдата» залучили також кілька десятків діток полеглих бійців, які приїхали до Луцька на ІІІ з’їзд родин Небесного Легіону Волині під час фестивалю Бандерштат.

Протягом акції відбувались майстер-класи, вікторини, конкурс малюнка на асфальті, навчання азів акторської майстерності для дітей, перегляд фільмів. Також діяла виставка «Взаємодія / Діє».

Особливо до душі припала перехожим вікторина на знання правил дорожнього руху: якщо людина відповідала правильно на запитання – отримувала за це цукерку.

Усі охочі спілкувались з працівниками Патрульної поліції, а дітки отримали сувеніри за активну участь у заході. На завершення найактивнішим учасникам вручили подяки від УПП у м. Луцьку та грамоти від обласної бібліотеки для юнацтва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 4 Серпня 2017 18:46
Цукерки то для дітей, а дорослим треба було роздавати пиво, бажано холодне!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus