USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

За 10 років кількість алкоголіків в Україні зросла удесятеро. Звинувачують рекламу

18 Жовтня 2008 15:34

Потужна реклама пива і слабоалкогольних напоїв призводить до стрімкого зростання в Україні кількості алкоголіків – цифра зросла в 10 разів за останні 10 років, – повідомляють 18 жовтня «Волинські Новини».

Як інформує УНІАН, особливо небезпечний цей процес для молоді, переконані народні депутати. Вони вирішили обмежити алкогольну рекламу і обсяги продажу спиртних напоїв.
Чиновників підтримують і лікарі, які говорять про поширення пивного алкоголізму (він уже вразив 15 – 25% населення). І цьому сприяє реклама спиртного напою. За інформацією головного нарколога Міністерства охорони здоров’я України Анатолія Вієвського, в Україні 1% підлітків 12-13-ти років щодня вживають алкогольні напої.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Vic Показати IP 19 Жовтня 2008 20:07
Не рекламу звинувачувати треба, а владу, яка цілеспрямовано винищує українську націю тютюном та алкоголем! Сміх та й годі, в їхній власності заводи з виробництва алкоголю та тютюну, так ще й насміхаються з людей, замилюють очі рішеннями...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus