USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За хабар податківець заплатив 850 гривень штрафу

8 Серпня 2012 14:38
850 гривень штрафу призначив заплатити суд податківцю, який за не проведення перевірок отримав від підприємця телевізор.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Волині.

До адміністративної відповідальності за порушення обмежень щодо використання службового становища ‒ частина 1 статті 172-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення ‒ притягнули завідувача сектору Володимир-Волинської об’єднаної державної податкової інспекції.

Суд призначив йому покарання ‒ 850 гривень штрафу. Посадовець погрожував місцевому приватному підприємцю перевірками дотримання податкового законодавства. За не проведення їх податківець безоплатно отримав телевізор вартістю 750 гривень.

Штраф працівник податкової, наразі звільнений із роботи, уже сплатив. Незаконно отриманий телевізор вилучили та повернули власнику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Козолуп Показати IP 20 Серпня 2012 23:46
А де можна побачити офіційний список податківців і чиновників, які виконуючи законодавство офіційно сплатили 15-17% податок на одержаний хабар? В декларації є відповідна графа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus