USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За крадіжку юнака засудили на п’ять років

22 Лютого 2011 12:46
Мешканця села Бистровиця Горохівського району Івана Онишкевича Горохівський районний суд засудив на п'ять років і два місяці позбавлення волі.

Він викрав з території фірми «Продтехоптторг» у сусідньому селі Скобелка і здав у металобрухт трикубову металеву цистерну, повідомила Волинь-нова.

Скориставшись кінним запрягом, на якому працював час від часу, хлопець скотив порожню цистерну з підвищення, де вона стояла, на хуру і відвіз у Горохів до заготувача металобрухту. Одержав за зданий метал 400 гривень.

Як з'ясувало слідство, близько шести місяців тому юнак вкрав ще й велосипеда.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Фрутті Показати IP 22 Лютого 2011 13:31
Читаючи заголовок, можна подумати що хтось юнака вкрав і за це засудили на 5 років :)
САМ Дурак Показати IP 22 Лютого 2011 14:22
Правосуддя на ВОЛИНІ "торжествує"!!! P.S. Дивно, а чому лише велосипед?!! Погано дізнавачі попрацювали. Трошки "допрацювали б" і цілком можливо, що ще кільканадцять резонансних справ районного масштабу можна було б закрити...
коректор Показати IP 22 Лютого 2011 14:42
"Мешканцю села Бистровиця Горохівського району Івану Онишкевичу Горохівський районний суд засудив на п'ять років і два місяці позбавлення волі." Хлопці, ви що вчора погуляли гарно, що у вас граматика "не сходиться"? Але й новини - свиноферму на 800 грн оштрафували, а пацана на 5 років за цистерну посадили - інформаційні приводи на рівні "села без радіо"
Данило Показати IP 22 Лютого 2011 20:46
Сколько бы дали ворью кишащему в госучреждениях,где тырится такое баблище...?Лет этак 900,как первому человеку Адаму. Если бы этот парень увидел сколько в день ворует обычный слюнявый чинуша при мало-мальской власти,он бы сошел с ума и до конца дней жил бы в этой цистерне.А если бы этих чинуш умножить на каждую должность,то надо вызывать звездочета...
Іринка маленька Показати IP 24 Лютого 2011 17:24
Люди хвалят, не захвалят; люди хулят, не захулят; ветры веют, не развеют; солнце сушит, не засушит; дожди мочат, не размочат-твої умняцкі висказування,Данилоооо!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus