USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

За неправдиву рекламу луцьке підприємство оштрафували

16 Вересня 2010 15:13
Підприємство «Фокстрот-Луцьк», що на Волині, давало неправдиві відомості про умови отримання споживчих кредитів при покупці товарів.
До такого висновку дійшла адміністративна колегія Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.
ТзОВ «Фокстрот-Луцьк» використовувало в рекламі твердження «0% кредит без довідки про доходи» у період з 1 грудня 2009 року до 10 січня 2010-го, тим самим подаючи неправдиву інформацію, повідомили у прес-службі обласного тервідділення АМКУ. На товариство накладено штраф у розмірі 10 тисяч гривень.
Підприємство усунуло порушення та зобов’язалось сплатити штраф.
Також волинські антимонопольники припинили дії регіонального управління у Волинській області ПАТ «Страхова компанія «Інтер» та Волинської філії ПрАТ УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп».
Страхові компанії поширювали інформацію про надання всіх видів страхових послуг, однак фактично це не відповідало дійсності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
за чесну рекламу Показати IP 22 Вересня 2010 10:19
Шось слабо працює наш антимонопольний. Реклами що не відповідає дійсності дуже багато, а штрафуюють одиниці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus