USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Комунальні підприємства Луцька отримають гроші за рекламу

23 Квітня 2014 17:42
За зовнішню рекламу, розміщену на опорах контактної мережі Луцького підприємства електротранспорту та опорах мережі зовнішнього освітлення місто отримує 5,3 тисячі гривень без ПДВ.

Ці гроші пропонують залишити у власників опор контактної мережі та зовнішнього освітлення – Луцького підприємства електротранспорту та «Луцьксвітло».

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань торгівлі, послуг та підприємництва сьогодні, 23 квітня.

«Плата за тимчасове користування місцями для зовнішньої реклами на опорах лінії контактної мережі Луцького підприємства електротранспорту сплачується суб’єктами господарювання (розповсюджувачами зовнішньої реклами) на рахунок комунального підприємства ЛПЕ.

Плата за тимчасове користування місцями для зовнішньої реклами на опорах мережі зовнішнього освітлення Луцького електротехнічного підприємства «Луцьксвітло» сплачується суб’єктами господарювання (розповсюджувачами зовнішньої реклами) на рахунок комунального підприємства «Луцьке електротехнічне підприємство «Луцьксвітло», - йдеться у проекті рішення.

Луцьке підприємство електротранспорту отримає за рекламу 3743,83 гривні без ПДВ. А КП «Луцьксвітло» - 1602,68 без ПДВ.

Депутати підтримали проект рішення. Отже, гроші за зовнішню рекламу, розміщену на опорах контактної мережі Луцького підприємства електротранспорту та опорах мережі зовнішнього освітлення, залишаться на розвиток комунальних підприємств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Рекламіст Показати IP 23 Квітня 2014 23:13
Залишити фінанси на розвиток комунальних підприємств в цілому правильне. Але хто з комісіі чи з " Луцькреклами" аналізував як живуть ті підприємства , які забезпечууть людей роботою, як надходять платежі від оренди тих же бігборді. Хочу сказати що у рекламщиків " руіна подолана" - ні нормальних контрактів, ні роботи. Ця клята ситуація в краіні - знову величезне випробовування для галузі. Всі заявлені наміри - залишаються намірами. Бізнес вичікує, ніхто не вкладає гроші , коли висить як дамоклів меч- загроза військова. А якщо нема грошей , нема замовлень, а це вже трохи триває в часі, то скажіть , шановні чиновники, де візьмуться гроші ? Роботи немає, а борги з кожнем місяцем все ростуть - бо немаючи замовлень/ про це говорять пусті площин в місті/ орендна плата нараховується справно, а заплатити нема з чого. отакі- то невеселі справи. Підтримати комунальників треба, але може треба подивитись на галузь в цілому. Падіння дійшло до відсотків 40, якщо не не більше. Демпінг господарює , а це означає , що на просте відновлення основних засобів на випадок поламки обладнання , не залишається нічого.Тому при прийнятті рішень треба дивитись глибше , бо в кожну кризу в першу чергу страдає рекламна галузь- на цьому в першу чергу економлять. Це аксіома, ці прості речі викладаються у всіх курсах по маркетингу. І якщо сьогодні не подумати про певну підтримку рекламщиків- на приклад : зробити канікули по оплаті оренди площин , які пустують, то при стабілізаціі ситуаціі в краіні , ситуація вирівняється. Адже при великій кількості бордів , з кожним місяцем ростуть борги. І від особистих якостей керівників цих підприємств - нічого залежить не залежить. Поки така ситуація в краіні - чекати покращення не треба. Бути треба реалістами... А потім буде добре - бо добре це тоді , коли є робота, тоді є стабільність.
Анонім Показати IP 23 Квітня 2014 23:56
Накінець дійшло до мудрих керівників що потрібно підтримувати ЛПЕ - платити за їх роботу! Де ви були раніше?
123 Показати IP 24 Квітня 2014 09:53
М..да ото рішенння, невже цей мізер спасе електротранспорт панове чи по покращить луцьксвітло
НІНА ЛОГІКА Показати IP 23 Червня 2014 22:28
Який розумний рекламіст! Не хочеш вкладати - переходь у іншу галузь! Бо якось однобоко і образливо виходить: а що робити журналам, газетам, порталам? У них затрат немає і борги не ростуть? Глянець взагалі дуже шкода - він зараз настільки дорогий, що я не уявляю, як вони випускаються взагалі. А який у них демпінг дурний: до подруги прийшли з одного журналу, запропонували співпрацю, прийшли з другого, кажуть - ви з тими не працюйте, вони погані, а ми вам зробимо ще й дешевше (типу це на тираж не впливає, тоді виходить, що хтось заплатить в тридорого і прайси просто липа), оце демпінг...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus