USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За п’яне ДТП у лучанина навіть не відібрали права

31 Травня 2013 10:35
Лучанин в стані алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем збив пішохода і втік з місця пригоди. Зрештою його оштрафували, однак навіть не позбавили права керувати авто.

Чоловік їхав автомобілем марки «ЗАЗ 1103» по вулиці Конякіна. Під’їжджаючи до пішохідного переходу, він не знизив швидкості та допустив наїзд на жінку. Однак опісля зник з місця ДТП, - інформує «Під прицілом».

Внаслідок аварії жінка отримала черепно-мозкову травму зі струсом головного мозку та пошкодженням зв’язок колінного суглоба. Такі ушкодження належать до категорії середньої тяжкості.

У судовому засіданні чоловік визнав свою вину та відшкодував постраждалій матеріальні та моральні збитки, а також витрати на лікування.

Під час досудового розслідування обвинувачений та постраждала уклали угоду про примирення. Тож, чоловіку призначать покарання у вигляді штрафу в розмірі 3 400 гривень без позбавлення права керувати транспортним засобом.

Однак, прокурор, який брав участь у суді, заперечив затвердження такої угоди, оскільки обвинувачений уже був раніше судимий і перебуває на іспитовому терміні.
Проте суд таки затвердив угоду про примирення та визнав чоловіка винним у скоєнні злочину і призначив узгоджене покарання – штраф у розмірі 3400 гривень без позбавлення права керувати транспортними засобами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
андрiй76 Показати IP 31 Травня 2013 12:15
"Негласний сигнал"для всіх хто любить їздити "готовим"-заплати гроші і тобі за ДТП нічого не буде,навіть права не заберуть... P.S.-Да здравствует Волынский суд-самый гуманный суд в мире...
Афанасій Показати IP 31 Травня 2013 13:25
Хотілося б , щоб на місці постраждалої жінки була дружина цього суді.Може тоді він буде справедливий?
Прохожий до Афанасій Показати IP 31 Травня 2013 14:14
Це б уже була не справедливысть, а предвзяте ставлення
народу України до Прохожий Показати IP 31 Травня 2013 14:46
ні, можливо тоді, він би зрозумів як це! а так..., ми всі любимо чекати, та вважати,що "наша хата з краю, нічого не знаю"!От якби були,як греки, іспанці, італійці, португальці чи німці, вже давно б жили щасливо та не думали про мінімалки..., як вижити! А так терпіть..., пишіть тут та далі ,окрім, цього не робіть нічого, вдома за чашкою чаю ще "поплачтеся" і ПАКРАЩЕННЯ "настане"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus