USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За що у нічному клубі Луцька роздають путівки до Європи? ФОТО. ОНОВЛЕНО

1 Квітня 2013 10:05
Путівку до Європи на двох з відкритою датою виїзду отримала лучанка, відвідавши нічний клуб CUBE, що у комплексі Сіті парк. Власне, це так звана винагорода гостям за присутність у закладі.

Саме так пояснили розіграш організатори заходу «Євротур Party». Вечірка стала завершальною у тижневому циклі розважальних імпрез.

Випробувати долю та отримати шанс поїхати до Європи можна було, давши заявку та прикріпивши чек на суму понад 200 гривень, які витратили саме в розважальному центрі.

До слова, ще троє щасливчиків виграли сертифікати на 200 гривень із правом його використати його протягом місяця. Таким чином, мовляв, організатори заохочують лучан та гостей міста відвідувати заклад. Та, більш того, дякують їм.

Власне, переможниця розіграшу, яка поїде до Європи, Лампіна Юлія, каже, жодним чином не очікувала, що їй так пощастить. Щоправда, з нею на вечірці був друг, який дуже вірив у перемогу подруги та вболівав за неї. Найбільше, кажуть, хочуть поїхати до Парижу.



До закладу Юля ходить чи не з його відкриття. Переконує, тут подобається, гарна музика і затишна атмосфера – мовляв, прекрасна альтернатива іншим клубам міста.

Нагадаємо, нічний клуб CUBE офіційно відкрився у день весни – 8-ого березня.

ОНОВЛЕНО:

Поїздка передбачена на 5 днів. У неї увійдуть візити до Праги, Карлових Вар, Дрездена.

Неочікуваних вам сюрпризів!






































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
DK Показати IP 1 Квітня 2013 12:14
Фотки з горілкою і цигарками - дідько з вами. Але кальян, що ж ви так палитесь сходу, нагнуть же вас, CUB"істи, на купу грошей.
анонімус Показати IP 1 Квітня 2013 12:32
яка якісна антиреклама
мда Показати IP 1 Квітня 2013 15:31
в більшості закладів луцка де є кальяни їх відкрито курять і не звертають уваги на закон. виходить шо або ніхто не провіряє або все проплачено взятками. то можливо тепер і відповідні органи потрібно перевіряти на отримання хабарів??
Патріот до мда Показати IP 2 Квітня 2013 21:28
Згіден 100% !!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus