USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За сім місяців любомльські податківці виявили 63 «тіньових» працівників

20 Серпня 2008 15:53
У січні-липні 2008 року працівники Любомльської МДПІ  у повному обсязі забезпечили  виконання завдань із наповнення державної казни. Про це 20 серпня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією сайту ДПА у Волинській області, до Зведеного бюджету за сім місяців зібрано  24,5 мільйона гривень, що на 2,2 мільйона більше від планових показників. Зокрема до Держбюджету  за січень – липень надійшло 7,1 мільйона гривень, тобто майже на два мільйони більше, ніж торік. Натомість приріст надходжень до місцевого бюджету становить 44,5%.
У cічні-липні любомльські податківці також працювали над виявленням громадян,  із якими офіційно не оформлено трудові відносини. Також працівники МДПІ намагалися вичвити осіб, які проводять діяльність без оформлення належним чином процедур, пов’язаних із забезпеченням боргових зобов’язань платників податків. За сім місяців легалізовано доходи 63  громадян обсягом майже 25 тисяч гривень. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus