USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За вбивство батька волинянин «сяде» на 7,5 року

24 Жовтня 2012 13:41
30-річного чоловіка за те, що він до смерті побив батька, до семи з половиною років позбавлення волі засудив Іваничівський районний суд Волинської області.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

У ніч на 30 червня в Іваничівську центральну районну лікарню із численними саднами по всьому тілу, забоями спини та грудної клітки, ушкодженням голови, загальним переохолодженням, у комі другого ступеня із вулиці одного із сіл району був доставлений 55-річний чоловік. Тієї ж ночі постраждалий помер у реанімаційному відділенні внаслідок численних переломів ребер.

Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження чоловікові під час сімейного конфлікту завдав його 30-річний син.

У ході розслідування кримінальної справи з’ясувалося, що син постраждалого, який проживає в обласному центрі, частенько приїздив до своїх батьків у село. Молодик полюбляв добряче випити. Після чого приходив у батьківський дім та починав встановлювати свої правила.

Правоохоронці встановили, що перед тим, як батько потрапив у лікарню, кілька днів поспіль між ним та сином відбувалися конфлікти.

Якось, на ґрунті неприязних відносин, син почав бійку з батьком. Через кілька днів знущання повторилися. Цього разу син закрив батька у ванній кімнаті. 55-річний чоловік, щоб уникнути знущань, втік із власного дому через вікно, яке було у вбиральні.

Вечір 29 червня 2012 року для сімейства став вирішальним. 30-річний чоловік знову прийшов у захмелілому стані та продовжив знущатися над батьком. Протягом тривалого часу наносив удари руками та ногами по різних частинах тіла. Потім витягнув батька на вулицю та продовжив бити: виламав із огорожі дерев’яну штахету і почав нею «виховувати» його.

Правоохоронці встановили, що своїми діями 30-річний чоловік завдавав батькові особливого мучення. Багаторазово та тривало спричиняв йому біль ударами руками, ногами та штахетою по всьому тілу. Таким чином, проти зловмисника було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Іваничівський районний суд Волинської області, детально вивчивши усі обставини вчинення злочину, присудив чоловікові сім з половиною років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ольг Показати IP 24 Жовтня 2012 13:49
Та його т реба так забити, як він забив батька свого.Жаль ,звичайно, що за таке жорстоке вбивство батька дали всього-на-всього 7,5 років.Прийде і чужого забє не моргнувши оком-це покидьок. Його шматувати треба, то можна вбивати батьків що ж це 7 років.Просидить, вийде і гуляй Вася по бульвару, вбивай скілки хочеш.Оце закони,Ми вже не люди, а гірші звірів.Вовк свого вовка не загризе ніколи
С до Ольг Показати IP 24 Жовтня 2012 17:56
Homo homini lupus est.
Андрій Показати IP 24 Жовтня 2012 16:17
Дибіл, більше нічого не скажеш
Наталя Показати IP 24 Жовтня 2012 21:39
А де ж були сусіди,міліція? Як завжди ніхто нічого не чув і не бачив? Ото народець!
Тетяна Показати IP 24 Жовтня 2012 22:26
Прощення такому сину просто нема. А 7 років це не покарання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus