USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За «відмивання» «брудних» грошей на Волині вже порушили 5 карних справ

10 Серпня 2009 14:07


Із початку 2009 року за матеріалами перевірок, проведених за участю працівників управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом ДПА у Волинській області спільно з іншими підрозділами, порушено 5 карних справ за статтею 209 Кримінального кодексу України (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом). Тут обсяг легалізованих «брудних» коштів перевищує 80 мільйонів гривень, - повідомляють «Волинські Новини».
 
Окрім того, за матеріалами перевірок, проведених працівниками управління, порушено 2 кримінальні справи за частиною 3 статті 212 КК України (ухилення від сплати податків, зборів, інших обов'язкових платежів), де обсяг ухилення становить понад 3,5 мільйона гривень.
 
У фігурантів по кримінальних справах вилучено готівки, матеріальних цінностей та накладено арешт на суму більш ніж 3,1 мільйона гривень. Наразі вже відшкодовано збитків по цих карних справах обсягом майже півмільйона гривень.На Волині від початку року податківці вже ліквідували вісім суб’єктів господарської діяльності з ознаками фіктивності та припинили роботу двох конвертаційних центрів, обіг коштів яких становив понад 98,2 мільйона гривень, - інформує сайт ДПА в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus