USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

За вихідні в аваріях загинуло п’ятеро волинян

22 Вересня 2008 13:00
За вихідні на шляхах Волині у результаті аварій загинуло 5 осіб, а понад десяток отримали тілесні ушкодження. Про це 22 вересня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією ВЗГ УМВС у Волинській області, у Камінь-Каширському районі 20 вересня 04.45 надійшло повідомлення від невідомої особи про те, що на автодорозі сполученням Камінь-Каширський – Любешів – Маневичі в селі Брониця Камінь-Каширського району трапилося ДТП із постраждалими.
При виїзді слідчо-оперативної групи на місце пригоди було встановлено, що приблизно о 04.30 водій автомобіля «Фольксваген Т-4», 28-літній житель міста Ківерці, рухаючись по автодорозі сполученням Камінь-Каширський – Седлище зі сторони села Седлище в напрямку міста Каміня-Каширського, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Фольксваген -ЛТ-35» під керуванням 43-річного ковельчанина. У результаті зіткнення обидва водії загинули на місці ДТП. Пасажир автомобіля «Фольсваген Т-4», лучанин, помер по дорозі до лікарні. Ще один пасажир цього автомобіля, теж  житель міста Луцька, госпіталізований до Камінь-Каширської ЦРЛ. Окрім нього, туди ж доправили з різними за ступенем тяжкості тілесними ушкодженнями шістьох пасажирів «Фольксвагена ЛТ-35». За цим фактом слідчим управлінням УМВС порушено кримінальну справу за ознаками ст.286 КК України.
У Луцькому районі 20 вересня о 11.20 приблизно о 11.00 на автодорозі Луцьк – Рованці – Луцьк  неподалік села Рованці сталася ДТП. При виїзді слідчо-оперативної групи встановлено, що 36-річний мешканець села Олика на Ківерцівщині, який рухався в напрямку з міста Луцька в район ДПЗ на автомобілі «Чері-амулет», не врахував дорожної обстановки, не вибрав безпечної швидкості, а тому виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Мазда 626» під керуванням 28-літнього лучанина, який рухався в зустрічному напрямку. В результаті ДТП водій «Мазди» отримав тілесні ушкодження, але не госпіталізовувався. Його 27-річна пасажирка, жителька Луцька, отримала тілесні ушкодження й потрапила у ЦРЛ села Липини. Водія «Чері» з тілесними ушкодженнями госпіталізували у Волинську обласну клінічну лікарню.
Також 20 вересня о 23:50 по вулиці Червоного Хреста у Луцьку 18-літній житель міста, керуючи автомобілем «Фольксваген», не врахував дорожньої обстановки, що призвело до заносу машини та наїзду на дерево. Внаслідок ДТП юнак отримав тілесні ушкодження.
21 вересня о 07.50 в селі Гірка Полонка Луцькому районі 20-літній водій автомобіля «Рено», житель села Городище-1, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Опель» під керуванням 34-річного жителя міста Луцька. Внаслідок ДТП водій «Рено» та його 21-річний пасажир, теж житель села Городище-1, загинули на місці пригоди. Водій «Опеля» та 42-літній пасажир авто (лучанин) отримали тілесні ушкодження. Останній перебуває у міській лікарні.
У Шацькому районі 21вересня о 17.30 між селом Піща та селищем Шацьк 28-літня жителька Бреста не справилася з керуванням автомобіля «Форд Транзит», з’їхала в кювет та перекинулася. У результаті ДТП вона з тілесними ушкодженнями госпіталізована у ЦРЛ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus