USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За викрадений мотоцикл отримав 4 роки позбавлення волі

13 Лютого 2013 17:05
Нововолинський міський суд Волинської області засудив чоловіка до чотирьох років позбавлення волі за викрадення мотоциклу.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, під час розмови із своїм знайомим молодий хлопець дізнався, що у Нововолинську на одному із підприємств, де він працює, стоїть мотоцикл «Вайпер», до якого уже давно не навідується власник. Тоді, мовляв, у хлопця назрів план заволодіти транспортом.

Через кілька днів молодик попросив того ж знайомого завести його до міста Нововолинськ по справах. Прибувши до місця призначення направився до підприємства, де мав бути припаркований мотоцикл, який його цікавив.

Діставшись підприємства, він переліз через паркан та пішов шукати стоянку. Там побачив різні транспортні засоби, а поряд з ними стояв бажаний «Вайпер». Зловмисник виштовхав мотоцикл з-під навісу, завів двигун та миттю поїхав.

Молодик перефарбував мотоцикл у інший колір та став користуватися ним наче власним. Через кілька місяців чоловік його затримали працівники міліції.

Відносно хлопця порушили кримінальну справу згідно.

Раніше хлопець уже мав судимість за вчинення майнових злочинів.
Нововолинський міський суд Волинської області розглянув справу про обвинувачення підсудного і присудив йому чотири роки позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus