USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинянин через хабар поліцейському проведе 4 роки за ґратами

16 Липня 2021 22:28
Волинянин, який намагався підкупити слідчого, отримав 4 роки позбавлення волі.

Про це повідомляє прокуратура області.

Луцький міськрайонний суд призначив волинянину, визнаному винним у наданні неправомірної вигоди працівнику поліції (ч. 3 ст. 369 КК України), покарання у виді 4 років позбавлення волі.

28 вересня 2017 року чоловіка було викрито під час надання слідчому слідчого відділу Луцького відділу поліції неправомірної вигоди в розмірі 100 доларів США та 2 700 гривень за вирішення питання про не притягнення його племінниці до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Згідно із чинним законодавством кримінальна відповідальність за надання неправомірної вигоди настає незалежно від її суми.

Кожен, хто намагається у такий спосіб залагодити якісь питання із посадовцями, чинить кримінальне правопорушення і відповідатиме перед законом.

Покарання, передбачене згідно з санкції ч. 3 ст. 369 КК України за пропозицію чи надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище, – позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
я Показати IP 17 Липня 2021 07:39
діє закон....а в Україні ніхто із корупціонерів- мільйонерів-мільярдерів не сидить в тюрмах, хоч скажена корупція 30 років і все нуль виходить із корупціонерами -мільйонерами ,,,,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus