USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Заблокували рахунки і забрали посвідчення водія: лучанин доводить у суді, що вчасно платив аліменти

13 Серпня 2023 11:43
Як платити аліменти, щоб потім не мати проблем? Лучанин Юрій каже, що йому без попередження заблокували всі рахунки, ще й забрали водійське посвідчення. Чоловік зазначає, що не міг навіть купити в магазині продуктів. Тепер прийшов до суду повертати водійське посвідчення.

Юрій запевняє суддю, що добровільно платить аліменти й не має заборгованості. Виконавче провадження свого часу мав. Мовляв, кілька місяців переказував гроші, але в призначенні платежу не вказав слово «аліменти», йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Я писав у квитанціях не «аліменти», а «діткам». І цим скористалася моя колишня дружина… Я маю доказ того, що в мене немає жодних проваджень, що це помилка і що до мене застосовано санкції через чиюсь помилку», – каже Юрій.

Поліцейські вилучили в чоловіка посвідчення водія.

«Дали мені тимчасове посвідчення. Я кажу, що везу машину на схід, мені не можна зараз без прав. До того ж, у мене немає жодного попередження: ні в «Дії», ні на сайті виконавчої служби. А в поліцейській базі є. Коли я прийшов у виконавчу і сказав, що в мене забрали права, розпочався галас: «Як забрали? За що забрали?» Потім пані Ірині дзвонить колега і каже: «Забрали права. А ти що не зняла галочки?» Там відбувся якийсь факап. Я їм вдячний, що вони скасували обмеження. Наприкінці червня я був чистий по всіх питаннях. І в мене забирають права. Я був у шоці», – розповідає Юрій.
Однак потрібні докази, інакше чоловіка можуть позбавити права керувати автомобілем.

«Ви стверджуєте, що заборгованість, згідно з якою до вас було застосовано тимчасові обмеження, була погашена раніше? Чи є у вас якісь докази, що на той час заборгованості не існувало й виконавець просто не скасував постанову?» – цікавиться суддя Луцького міськрайонного суду Тетяна Філюк.

Юрій відповідає, що має квитанції.

Суддя відкладає засідання й дає можливість чоловіку принести квитанції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 13 Серпня 2023 13:02
Аліменти сплачувати потрібно на рахунок виконавчої служби, тоді виконавча надсилає гроші на рахунок мами. Якщо просто платити на рахунок мами, то мудра мама на суді скаже, що то не аліменти, а дав гроші просто так. І борг (законний) залишиться і проблеми.
Qwerty до Анонім Показати IP 13 Серпня 2023 17:39
Якщо дуже ''чесна'' мама зкористалась необачністю сумлінного тата і заявила про вище сказане, то тато сміливо може подавати до суду на маму за шахрайство і незаконне збагачення (проходив таке сам, звісно з допомогою адвоката). Мама вирішила що я ''настоящій мужик'' і буду платити за все. Але я виявився не ''настоящім'' і заборгованість була зкасована плюс ''моя'' колишня ''мила'' заплатила за судовий збір, так як суд виніс вирок на мою користь.
Анонім до Qwerty Показати IP 13 Серпня 2023 20:17
Зкористалась - скористалась; вище сказане - вищесказане; зкасована - скасована; так як (русизм) - бо, адже, позаяк. Неграмотний з тебе платник аліментів. Вантажником на мясокомбінаті працюєш, чи в забійному цеху?
Qwerty до Анонім Показати IP 13 Серпня 2023 20:51
Трохи не грамотний, але це не біда, правопис можна підтягнути. Правда і у вашому коментарі є помилки, головне що суть доніс, і можливо комусь посіяв золоте зерно, як боротись з ''олєнізмом''.
Іван Показати IP 13 Серпня 2023 19:44
Краще не бути аліменщиком і не розповідати під псевдонімом свої "амурні" історії і перемоги на сторінках інтернет-ресурсу. Нехай діти ростуть з батьками, адже їм важко пояснити, чому вони не мають тата чи мами. Дитина-сирота чи напівсирота - це велика травма в її житті, яка нічим не окуповується. Нічим! Навіть величезними сумами аліментів.
Qwerty до Іван Показати IP 13 Серпня 2023 20:44
Історія не ''амурна'', а печальна. Звісно діти що живуть в не повних сім'ях є травмовані і це не є добре. І я не пишаюсь тим що плачу аліменти. Лише розповів як я вийшов з подібної ситуації що йдеться в статті, і вийшов повністю згідно закону, не давши себе ошукати. Коли блокують рахунки, та обмежують в керуванні це також не добре, тим більше якщо боргів нема, а ''мудра'' мама вирішила їх створити. Треба захищати своє право, право батька, право на виховання своїх дітей, а не як теля- сказали платити, значить платити
Андрій до Іван Показати IP 14 Серпня 2023 14:50
Це може створити нові проблеми в сім'ї - скандали, насильство, нездорові відносини двох чужих людей. Відповідно, ці речі можуть дитині, хоч і в повній сім'ї, нанести ще більше шкоди, імхо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus