USD 39.80 40.07
  • USD 39.80 40.07
  • EUR 39.85 40.07
  • PLN 9.85 10.00

Загострення на Близькому Сході: жертвами конфлікту стали щонайменше 38 людей

12 Травня 2021 09:12
Через загострення конфлікту між Ізраїлем та Сектором Гази загинули щонайменше 38 людей: троє ізраїльтян та 35 палестинців.

Про це розповіли у ТСН.Ранок 12 травня.

Взаємні обстріли між ними тривають уже другу добу. Ісламістські угруповання з Сектору Гази гатять по ізраїльських містах, зокрема, обстрілюють Тель-Авів. Ізраїльські військові у відповідь б’ють по палестинцях. Сторони випустили вже сотні ракет.

В ізраїльських містах вмикають повітряну тривогу, люди в паніці шукають сховища. Одна з палестинських ракет влучила в нафтопровід, а тому там виникла пожежа. Інша – в автобус в місті Холон. Дивом обійшлося без жертв.

Конфлікт загострився в понеділок, коли ізраїльський суд дозволив виселити поселення палестинців у Східному Єрусалимі. Ситуацію знову обговорять в Радбезі ООН: закрите засідання відбудеться протягом дня.

Як повідомлялося, рейсовий літак з Борисполя до Тель-Авіва скасований. Вчора борт з України не зміг сісти в Ізраїлі через обстріли, а тому приземлився на Кіпрі. З міркувань безпеки призупиняли роботу головного аеропорту «Бен-Гуріон».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
олександр Показати IP 12 Травня 2021 09:34
де реакція світу на геноцид палестинського народу
Арафат Показати IP 12 Травня 2021 10:36
Слава гордому та волелюбному палестинському народу! Вітаю їх мужній опір окупантам! Їх жага до свободи - приклад для наслідування.
олег Показати IP 12 Травня 2021 11:37
як при фашистах за одного вбитого німця розстрілювали десять мирних жителів
Арафат до олег Показати IP 12 Травня 2021 14:01
На підтвердження Ваших слів - моя знайома ізраїльтянка дуже раділа, коли натаньяха кілька років тому дозволив поліцаям відкривати вогонь по палестинцям лише тому, що вони "підозріло" виглядають. Гітлер просто ручки від задоволення потирає - яку достойну зміну собі виплекав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus