USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Загибель дівчини: самогубство чи нещасний випадок?

22 Вересня 2011 09:25
У дівчини, яка загинула у Луцьку внаслідок падіння з 8-го поверху, якихось передумов для самогубства не було.
Про це розповів начальник військового ліцею, де навчалася загибла, Павло Боснюк. Про це пише Волинь-нова за 22 вересня.
Нагадаємо, 20 вересня у Луцьку на вулиці Конякіна загинула 15-річна дівчина – вона впала з вікна 8-го поверху на вулиці Конякіна.
За словами керівника навчального закладу, 15-річну Марину Р. зарахували у цей заклад за рекомендаціями тренерів як перспективну спортсменку, кандидата в майстри спорту з дзюдо. Раніше вона навчалася у луцькій школі №26.
«З початку навчального року Марина лише дев’ять днів була в ліцеї, оскільки брала участь у змаганнях, які проводила обласна ДЮСШ. І виступила, до речі, успішно – зайняла перше місце. Це дитина, яка претендувала на роль лідера, яка з усіма контактувала», – сказав Боснюк.
Уже після «ЧП», як розповів начальник ліцею, підняли характеристику психолога, яка є загальнообов’язковою для ліцеїстів при вступі. Характеристика – стандартна. Психолог виявила хіба що підвищену тривожність у дитини.
Але, як висловився Боснюк, судячи по тому, як проявилася поведінка дитини у цьому навчальному закладі, якихось умов для самогубства – а саме це одна з версій загибелі – не було.
Не виключається, що це міг бути нещасний випадок, пише газета.
Розповідають, що Марина любила домашніх тварин – у неї були кіт, собака. Може, кіт забрався на підвіконня у кухні, а дівчина його хотіла дістати і оступилася.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 62
Юрко Показати IP 22 Вересня 2011 10:12
А що тепер залишається казати панові Боснюку?! Немає дитини!!! А проблеми в закладі Боснюка ЗАЛИШАЮТЬСЯ і всі лучани про це знають - прояви криміналу, позастатутних відносин... Про це вже давненько відомо...
Аня с! до Юрко Показати IP 12 Жовтня 2011 00:28
до чого тут ліцей??? коли людину вбили?....в цьому випадку взагалі нетреба втягувати навчальні заклади....! я сестра рідня і про безпеку ми давно знаємо....щє з маленькіх літ....і школа і ліцей нам просто кожного разу розказували....про що ти взагалі пишеш?....неподобається як викладачі школи або ліцею викладають іди пожалійся в підходящі для цього міста...а не тут пишеш!
Юрко Показати IP 22 Вересня 2011 10:39
В доповнення вищесказаного - цікаво з якого б це дива по волинському телебаченню крутиться фільм про ліцей Боснюка, який ще був знятий декілька років тому? Це ж не перше вересня і не вступна кампанія! Для чого це? Що, все у військових ліцеїстів так добре?
Марина Показати IP 22 Вересня 2011 11:42
Про що тут говорити. Шкода дитини.Шкода батьків. Будьте дуже обережні, слідкуйте з дітьми, говоріть їм про небезпеку! Оце в школі є предмет про безпеку життєдіяльності, але про що там написано?! якась психологія, якісь незрозумілі(не для життя правила поведінки), а про те, що дійсно трабе - НЕМАЄ! Мучають мову, переписують історію, а про те насущне: як вижити в сучасних умовах, в місті, в селі, як вміти зробити із нічого щось корисне - НЕМАЄ. Мабуть вчителів таких немає...Давно не бачу такого предмету - як валеологія. Дивно, але вчителі поняття немають про що розповідати дітям(( ПРО ЖИТТЯ шановні! Ви скажете: до чого це все? Дитина могла б вижити,якби знала такий мінімум...Ми повинні розповідати дітям про життєві ситуації, які були, обговорювати з ними не сухі правила і факти, а те:ЧОМУ так сталося, ПЕРЕДУМОВИ ситуації, а потім обговорити НАСЛІДОК дій. Проте на жаль, діти залишаються невігласами...як і батьки, на жаль.
гість Показати IP 22 Вересня 2011 12:58
Наша пісня гарна й нова - знову школа винна.Шановна Марина, якщо ви такий профі - ідіть в школу і покажіть "вчителям, які поняття не мають" як потрібно працювати. До речі, саме на ОБЖ розповідають про можливі наслідки непродуманих вчинків, а валеологія - не нормальний шкільний предмет, а випадковий набір фактів про психологію, нетрадиційні системи оздоровлення і чакри (суджу по шкільному "підручнику"). А дитину жаль...
До гостя Показати IP 22 Вересня 2011 13:42
Ви давно заглядали в підручники? Не тіьки про ті, про які тут описано...Написані вони явно не для дітей...а десь для третього курсу інституту. Валеологія і ОБЖ - одного поля ягода.Обоє пишуть одне і теж. А вчителі в школу ходять - щоб зарабляти гроші, а не вчити. То тільки деякі йдуть туди для того, щоб ще і вчити дітей. На жаль.
Викладач Показати IP 22 Вересня 2011 14:29
Я працюю з підлітками, які приходять до мене з 15, 17 років. Це вже сформовані особистості, яких вже не виховаєш, але можна навчити розумінню правил життя; з ними можна домовлятися і потрібно розмовляти як з повноцінними людьми. Але якщо немає основи закладеної батьками, то немає грунту, на який можна сіяти.
ліцеїстка Показати IP 22 Вересня 2011 20:51
Юрко,я з вами повністю незгідна!!! Про те що немає нашої Маринки...це всім відомо і ми нічого неможемо вдіяти,лише співчувати...оскільки вона була хорошою дівчиною,но кримінальних проблем в нашом ліцеї немає! Позастатутні відносини????про що мова...ти там вчишся чи ти там працюєш...??якщо ні то про що мова?Якщо ти чув це від Пєті,Васі...Феді...чи ще там когось,то це лише чутки...наклеп!!!А якщо незнаєш,то краще мовчи...а не плітки розпускати починаєш. А фільм,він тобі неподобається?То недивись,перемкни канал і всі проблеми) І в нас все добре...а фільм для тих людей які незнають про наш ліцей)
Катерина Показати IP 22 Вересня 2011 22:19
це було не самогубство,Марина вилізла щоб поправити антену,і через неувагу зірвалась!!!!!
Аня с! до Катерина Показати IP 12 Жовтня 2011 00:06
шо ти лєпиш????!!!!!...ти звідки знаєш шо була там?!! шо такє пишеш?...догадкі свої остав при собі!
Катя23 Показати IP 22 Вересня 2011 22:27
Марина випала з балкону поправляючи антену,це показало вскриття!!!!!!!!
жжжж до Катя23 Показати IP 23 Вересня 2011 14:21
вскрили, а там антена непоправлена?
Аня с! до Катя23 Показати IP 12 Жовтня 2011 00:07
і ти тоже!!!!!
Юля Показати IP 23 Вересня 2011 00:14
Мені дуже шкода що Маша в такому молодому віці відійшла у вічність... ...але кожна людина має бути готова до зустрічі з Богом тому що життя не в наших руках... Це саме важливе що може бути! Бути готовим це означає попросити прощення в Бога за свої гріхи і прийняти Христа в своє серце лише Ісус Христос може спасти душу... жити без Бога можна, а от вмирати...врят! Кожна людина має знати про це!!!
ніна Показати IP 23 Вересня 2011 09:50
а чому вона не була на навчанні?а антени поправляла?!
Сергій Показати IP 23 Вересня 2011 10:06
Юра, таке враження, що вам мінімум 69 і ви сидите на лавці біля під"їзду, та з такими самими бабусями пліткуєте. В мене дитина навчається в цьому ліцеї.І так, як я відношусь до лучан, то можу впевнено сказати, що в ліцеї немає того, про що,як ви висловились знають ввсі лучани. Порада - не меліть дурниць.
експертиза Показати IP 23 Вересня 2011 11:40
Шановний Юрко,таке враження що ви тут пишете, знаєте....аби так щоб "ШО НІБУДЬ" накалякати!!!!!!! Перш ніж звинувачувати з цій трагедії педагогів ліцею або школи,(дівчинка в ліцеї провчилась лише 9 днів)хоча би трохи більше прочитайте про цю трагедію, я вже не говорю про спілкування з рідними та правоохоронними органами, які займаються розслідуванням цієї справи!!! Саме через таких БРУДНИХ ПЛІТКАРІВ ЯК ВИ і поришюється неправдива інформація!!!!!! Як Вам не соромно, замість того щоб поспівчувати чужому горю, ви поливаєте людей безпідставним брудом!!!!!!
Родич((((( Показати IP 23 Вересня 2011 11:43
Мариночка померла, її вже немає..... В її загибелі непотрібно винити інших, нажаль це з її вини....((((((((((
Аня с! до Родич((((( Показати IP 12 Жовтня 2011 00:09
шо це зародич...напиши но мені розумник????? я її сестра рідня і дуже бажаю знати такого родича!це є вбивство!мудак!
Співчуваю!!!!!!!!!!! Показати IP 23 Вересня 2011 12:11
Співчуваю рідним та близьким Мариночки!!!!!!!!!!!! Ось така велика трагедія в людей, а а першим коментарем статті замість того щоб морально підтримати сім*ю загиблої ми знову поливаєм брудом ліцей!!!!!!!!! Юрко, ви не людина, я навіть не знаю як Вас назвати!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Є такі люди які наживаються на чужому горі, які отримують задоволення роблячи іншим погано! Ви напевно один із них! Сором!!! Думаєте лише як зіпсувати чужу репутацію, про чужу кар*єру, нічого святого для Вас не існує!!!!!!!!!!!((((Дай Боже щоб ні Вас ні Ваших близьких така біда ніколи не спідкала.
я з луцька Показати IP 23 Вересня 2011 13:14
жах, цікаво, а як це експертиза може показати, що вона антену поправляла? Як батькам жити в цій квартирі, в цьому домі?
Юрко Показати IP 23 Вересня 2011 13:31
По-перше: радий, що ніяких "страхітливих" проблем у військовому ліцею немає! По-друге: загибель дівчинки не мав наміру об"єднувати із справами навчального закладу. По-третє, бажаю ліцеїстам всіх волинських і луцьких ліцеїв отримати міцні знання та правильне виховання. Останнє: життя - це головний суддя.
ттт Показати IP 23 Вересня 2011 13:50
не коментуйте юра і сам зрозумів шо ідіот!
Юрко до ттт Показати IP 23 Вересня 2011 19:46
Не перетворюйте проблему у власну хворобу. Даний коментар був для окремих керівників Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.
... Показати IP 23 Вересня 2011 16:05
ОЧЕНЬ ЖАЛКО МАШУ((((((((((( ИНТЕРЕСНО ЗАЧЕМ ЕЙ БЫЛО ПОПРАВЛЯТЬ АНТЕНУ И КАК ЭТО ПОКАЗАЛО ВСКРЫТИЕ?????
ася Показати IP 23 Вересня 2011 17:44
да круте тепер у нас вскриття.розрізали і зразу побачили що антену поправляла!для чого тепер нада судмедексперти?маразм!
мфг Показати IP 23 Вересня 2011 19:00
люди, не займайтесь блюзнірством. обірвалося життя молодої людини, а ви вже бачите винних: психологи, вчителі, телебачення... може будівельники теж у тому списку, бо вікно зробили? скільки цинізму і жовчі. ліпше помовчіть у сумі. хай душа її буде з Богом. прости, дитино, така, мабуть, судьба жорстока...
В Показати IP 24 Вересня 2011 07:56
НУ ПРОСТО МИЛИЦИЯ КАК ВСЕГДА НЕ ХОЧЕТ РАЗОБРАТЬСЯ В ЭТОМ ВСЁМ.ДА О СУДМЕДЕКСПЕРТИЗЕ Я ВООБЩЕ МОЛЧУ
пар12 Показати IP 25 Вересня 2011 12:16
у дівчини була проблемна сім"я.мені здається це дещо пояснює.
сестра! до пар12 Показати IP 11 Жовтня 2011 23:42
шо ти пишеш?...ти звідкі знаєш?....спілкувався може з моєю мсімєю???...незнаєш мовчи гав....о!
ani4ka1992 до пар12 Показати IP 11 Жовтня 2011 23:57
ти муділа шо ти пишеш?!!!!!!! ти хоть знаєш цю сімю шо ти словами так розкідуєшся???!!!...закрий своє смердючє хавало і з своїми догадками іди мєдаль купи....астроумне найшлося!!!!!
Аня с! до пар12 Показати IP 12 Жовтня 2011 00:13
слухай ти!!!....ти звідкі знаєш про сімю?яка вона була?....знакомий?шо такє пишеш?...незнаєш не мели дурниць....бо проблемна стане в тебе сімя гав...о!умнікі понаходились!
.... Показати IP 25 Вересня 2011 21:42
А вам нездається що обговорювати смерть негарно..і взагалі...) сталась біда...ми можем лише співчувати а нерозускати плітки...
,,,, Показати IP 27 Вересня 2011 15:12
Її скнув хлопець якмй ї любив.а вона його ні.і йе правда бо моя подруга її дуже близько знала.і ніякої антени вона не поправляла
Аня с! до ,,,, Показати IP 12 Жовтня 2011 00:17
ти зас...нка....скажино подругу як звати що близько її знала?.....якка правда?була присутня що ти така впевнена?!чи твоя подруга....закрий своє ваняло і більш такого не пиши....бо щє тебе якійсь хлопець скине...якій тебе любить а ти його ні....(P.S.: навчись друкувати умніца!)
Руслана Показати IP 28 Вересня 2011 21:12
Висловлюю співчуття рідним і близьким покійної. Маринці зараз потрібна лише молитва усіх хто її знав. І її душу Господь оселить там де праведні спочивають. Мама однокласниці. А щодо ліцею?.. я щаслива мама, бо моя донька вчиться в цьому чудовому закладі. Для чого очорнювати такий прекрасний заклад. Про його імідж знає вся Україна.
Роман Показати IP 28 Вересня 2011 21:58
Юрко,ніякого криміналу і позастатутних відносин там немає,я навчаюсь уже другий рік нічого такого я не замічав,а це що ти написав це цілковита маячня,аби заплямувати репутацію ліцею,я вважаю що це нещасний випадок,нічого не поробиш,а Маринку всеш таки жалко як би там не було!!!!
Аня с! до Роман Показати IP 12 Жовтня 2011 00:20
те шо ти вважаєш всунь знаєш куда?!.....своїми догадками і думками поговори про себе.а це є вбивство....а доказувати я тут тобі незбираюсь!
Випускник Показати IP 3 Жовтня 2011 20:53
Юрко, я, звісно, перепрошую, але Ви - ідіот. Я не хочу Вас образити, але ви дуже помиляєтесь. В буль якій луцькій школі більше криміналу і жорстокості, ніж в ліцеї. Позастатутні відносини...кримінал... ще скажіть, що там за неуспішність нагайкою б*ють, а за *зальоти* розстрелюють. А керівництво в ліцеї - це такі люди, яких ще пошукати треба. Павло Зіновієвич, Тетяна Степанівна, Алла Степанівна...золоті люди. Порадив би Вам, Юрко, наступного разу гарненько подумати, перш ніж написати таку нісенітницю.
мама Показати IP 11 Жовтня 2011 23:36
це не самогубство не нещасний випадок.це вбивтво
Юра BullEtinTooTH Показати IP 11 Жовтня 2011 23:43
за такі чутки я особисто буду запихати антену в анальний отвір,тим особам які будуть це стверджувати
Юра BullEtinTooTH Показати IP 11 Жовтня 2011 23:44
недоумки мій номер 0661219415
Юра BullEtinTooTH Показати IP 11 Жовтня 2011 23:45
думайте шо стелите коні,АНТЕНУ?????Мавпи ну прийдіть на те місце і покажіть мені де та антена????
Юра BullEtinTooTH Показати IP 11 Жовтня 2011 23:47
Розтин?Це що судмедексперт тут завівся???КОЗЛОПАСИ-ЦЕ ВБИВСТВО!!!!!Таракани якщо не знаєте-то не ригайте тут коменти свої
Юра BullEtinTooTH Показати IP 11 Жовтня 2011 23:53
ліцеїсти в армії я б вам показав би статути!!!Прикладом з АК-74 ще б НСПУ одів би для ваги!
Аня с! Показати IP 12 Жовтня 2011 00:25
Юра BullEtinTooTH повністю з тобою згідна!!!!!!
лєна Показати IP 12 Жовтня 2011 17:59
Підтримую Аню!
гість Показати IP 18 Жовтня 2011 20:09
Аня,ти така сестра!!!недай Бог нікому таку! якщо це і вбивство-тримай при сьобі свої нецензурні слова.ще не факт що ти сестра! а ліцеїстів я б не ображав.бо Марина провчилась там всього навсього 2 тижні.конфліктів не було!і сама вона в всьому винна-пила,курила,влазила в різні банди.була б менше борзою-не потрапила в таку ситуацію.нехай земля буде їй пухом!
Юля Показати IP 25 Жовтня 2011 14:27
Шановний гість,ти на сестру Маріни не гани,вона нармальна!!!ЯКА тобі різниця який спосіб життя вела Марина??це її було право,вона вирішувала,а не ти.І ще раз щось скажеш в сторону Маріниної сестри чі в сторону Маріни поруву.Окда?
Юра BullEtinTooTH Показати IP 25 Жовтня 2011 21:44
???
Юра BullEtinTooTH Показати IP 25 Жовтня 2011 21:46
Ну добрий вечір!!!гість....Я так зрозумів,що анальний прохід рипнув передзвонити?Нагадую номер 066...15.Якщо герой набери!Я поясню мовою риб і власних рук,якщо щось не ясно!
Юра BullEtinTooTH Показати IP 25 Жовтня 2011 21:49
І ще одне ГІСТЬ(18.10.11)-Це мама Прищепи Жені!ВАС ВИЗНАЧИЛИ ПО IP-адресу!Краще б за своэю дочкою дивились би,а не вигадки викладували на розгляд!
Юра BullEtinTooTH Показати IP 25 Жовтня 2011 21:51
І кіллера свого невдаху можеш до мене направити ,я швидко прийму рішення по ньому!!!ЗНІМУ ШКІРУ З ЗАПЯСТЬ І НАМОТАЮ ЗА ГОРЛО,ВІД БОЛЮ НЕ ПОМРЕ,ПРОСТО ЗАДИХНЕТЬСЯ))))))
Юра BullEtinTooTH Показати IP 25 Жовтня 2011 21:52
P.S-ЖОДНОГО ДЗВІНКА НЕ ПОСТУПАЛО!Це значить що очко рипить!!
Випускник, студент Морської Академії Показати IP 26 Жовтня 2011 00:25
Юра BullEtinTooTH, сперечатися з Вами не буду, але звідки таке ставлення до ліцеїстів, якщо це звісно не секрет?
просто вважаю ліцей вафлистою пародією на армію),до ліцеїстів як до людей то ставлення нормальне.
Ірина Показати IP 28 Жовтня 2011 19:13
Будь ласка не треба сваритись,Марини не повернути.Нехай земля буде їй пухом.я не хочу нікого осуджувати,але сваритись тут,в коментарях-не має сенсу.краще пішли б і поставили свічку у церкву!
аля Показати IP 2 Листопада 2011 17:08
яка людина .таке й оточення
Аня до аля Показати IP 24 Листопада 2011 15:06
ротика замни!
аля до Аня Показати IP 29 Листопада 2011 19:02
заминай ти .правда муляэ
Аня до аля Показати IP 2 Грудня 2011 13:49
дивись шоб в ынШому мысцы шота не муляЛО!!!!!!!!!!!!!.....хто така???....лоШадь?
Випускник, студент Морської Академії Показати IP 3 Листопада 2011 16:30
Пародія, не пародія, але там з підлітків-хуліганів стараються виховати порядних, самостійних людей. Може не завжди виходить, але праця педагогів, офіцерів-вихователів не марна. Я особисто зовсім не жалію, що пішов вчитися до цього закладу. І зараз всім раджу, бо воно того варте. Павло Зіновієвич, ми з Вами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus