USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Загиблих та зниклих безвісти в Японії вже 18 тисяч

19 Березня 2011 10:37
Кількість жертв потужного землетрусу і викликаного ним цунамі, що сталися 11 березня в Японії, зросла до 7,197 тисячі, повідомляє головне поліцейське управління країни. Раніше повідомлялося про приблизно 6,91 тисячі жертв.

Кількість тих, хто зник безвісти, становить 10,905 тисячі осіб. На сьогодні упізнано 3,09 тисячі тіл, з них 1,55 тисячі вже передані родичам, - пише ТСН.

Як повідомляється, свої будинки покинули майже 387 тисяч японців.

Землетрус, який стався біля північно-східного узбережжя Японії, викликав цунамі заввишки більше 10 метрів. Після землетрусу на японських АЕС "Фукусіма-1" і "Фукусіма-2" був введений режим НС через вихід з ладу систем охолодження.

На "Фукусіма-1", як відомо, відбулися вибухи на першому, третьому і другому енергоблоках, пізніше - вибух і кілька загорянь на четвертому енергоблоці.

За останніми даними, фахівцям вдалося відновити електропостачання на "Фукусіма-1". Наразі основна увага приділяється охолодженню проблемних реакторів, однак небезпека розплавлення ядерних стрижнів і раніше, зберігається.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus