USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Загинув рятувальник, який допомагав дітям у затопленій печері в Таїланді

6 Липня 2018 09:49
У Таїланді загинув колишній військовий водолаз, який брав участь в операції з порятунку дитячої футбольної команди, що опинилася заблокованою в затопленій печері.

Про це повідомляє канал 24 з посиланням на ВВС.

До слова, нагадаємо, дайвер з України Всеволод Коробов брав участь у рятувальній операції у Таїланді, де 12 дітей і їхній тренер опинилися у затопленій печері. Вони провели там дев'ять днів, поки до них не дісталися рятувальники.

Колишній військовий дайвер, який зголосився допомогти, помер минулої ночі близько 2 години, – розповів заступник губернатора провінції Чіанг Рай Пассакорн Бооньялук.

Відомо, що 38-річний офіцер ВМС Таїланду Самарн Кунан загинув на 13-й день операції. Чоловік був добровольцем і доставляв кисневі балони з третьої камери підземелля саме в те місце, де перебувають діти. На зворотному шляху він втратив свідомість. Спроби реанімувати колишнього дайвера були безуспішними, тому він помер.

За словами заступника губернатора, завдання дайвера полягало в тому, аби доставити дітям кисень, але саме його і не вистачило в аквалангу чоловіку на зворотному шляху.

Зазначається, що Саман Кунан був членом елітного військового морського підрозділу Таїланду, яке входило в рятувальну команду в Чіанг Рай.

Нагадаємо, 2 липня у Таїланді рятувальники знайшли живими усіх 12 підлітків та їхнього футбольного тренера, які 23 червня зникли в затопленій повінню печері Кхао Луанг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто Показати IP 6 Липня 2018 11:12
Невдахі, а не країна. Протягнути кисневий шланг, просверлити пещеру, доставити водолазні костюми... що тут складного? в Китаї кілометрами гори сверлять, водолази у світі до кілометра під воду опускаються.. каліки, якісь. Тільки й можуть що мужикам груди приліплювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus