USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Загинули водій та 48-річна жінка: за вихідні на Волині – дві смертельні ДТП

25 Жовтня 2021 11:33
У Ковельському районі у суботу, 23 жовтня, сталися дві смертельні ДТП – загинули водій та жінка, яка переходила дорогу по пішохідному переходу.

Про це повідомяє пресслужба поліції Волині.

Близько 19 години 23 жовтня у Ковельському районі між селами Уховецьк та Козлиничі відбулася ДТП за участі Daewoo Lanos та вантажівки. Попередньо відомо, що водій легковика, 26-річний житель села Байківці, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із Камазом. За кермом вантажного автомобіля перебував 52-річний мешканець Ситович. Внаслідок аварії керманич Daewoo Lanos загинув.
Цього ж дня близько 20 години водій Ford Transit, 60-річний ковельчанин, не врахував дорожньої обстановки та здійснив наїзд на 48-річну жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. Внаслідок цього жінка померла на місці події. Трапилась аварія у селі Колодяжне Ковельського району.
За фактами летальних ДТП слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть) Кримінального кодексу України. Всі обставини аварій з’ясовують слідчі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2021 11:45
можливо, варто почати карати за обгін на пішохідному переході?
а до Анонім Показати IP 25 Жовтня 2021 13:27
ще проблема і в тому що полішуки раптом з підводи сіли за кермо авто і дуже гонорово себе почувають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus