USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Загинув, рятуючи побратимів: на Волині попрощалися із старшиною 14-ої ОМБр

24 Липня 2022 22:34
У Черевасі Камінь-Каширського району попрощалися із Героєм Андрієм Мефаніком, який загинув на війні, рятуючи своїх побратимів.

Про це повідомили у Маневицькій громаді.

Під час виконання бойового завдання в ході ведення бойових дій у районі села Берестове Донецької області загинув Андрій Мефанік, старшина 14-ої окремої механізованої бригади.

Вчора у нічний час жителі громади, схиливши голови у скорботі, зустрічали Героя, який з честю і до кінця, виконавши свій службовий обов’язок, віддав своє життя за свободу та незалежність України.

Сьогодні віддати останню шану загиблому захисникові прийшли рідні, друзі, знайомі, представники влади, односельці, військовослужбовці.

Прощання проходило на подвір’ї будинку Героя, потім труну пронесли головною вулицею Черевахи. Панахиду за упокій душі Андрія Олексійовича священнослужителі відслужили у Свято-Георгіївському храмі рідного села.

З почестями військовослужбовця поховали на місцевому цвинтарі.

Андрію Мефаніку було 46 років. У загиблого патріота України залишилися згорьовані матір, сестри, дружина, дочки та внуки.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна пам'ять і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus