USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Заяви учасників АТО на земельні ділянки не розглядають вчасно

30 Січня 2017 13:12
На Волині не розглянули майже чверть заяв щодо виділення земельних ділянок воїнам АТО. У зв'язку з цим відбудеться перевірка.

Про це йшлося під час засідання оперативної наради в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика 30-го січня.

Як інформував керівник ГУ Держгеокадастру області Василь Василенко, загалом, надійшло 8684 заяв із проханням виділити земельні ділянки.

«Із загальної кількості заяв, розглянули лише 6820, а це - 78,5% від поданих. Так, 3,7 тисячі гектарів дали на розробку проекту землеустрою й у власність передали 3713 земельних ділянок на території майже 1,7 тисячі гектарів. Як бачимо, необхідно в розрізі кожного району та міста здійснити детальний аналіз, чому складається така ситуація, що дуже повільна динаміка розгляду заяв», - розповів посадовець.

ЧИТАТИ ЩЕ: УЧАСНИКИ АТО ВИМАГАЮТЬ ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ У ЛУЦЬКУ

Володимир Гунчик дав доручення здійснити перевірку впродовж двох тижнів.

«Треба провести аналіз не розгляду заяв, а що робиться на розданих земельних ділянок. Далі зберемо керівників спілок воїнів АТО, аби провести круглий стіл і побачити, чи вони використані за призначенням чи перепродані, чи використовуються за іншими цілями. Відповідне доручення сьогодні підготую», - запевнив Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ім'я Показати IP 30 Січня 2017 14:19
На масиві 37 ділянок АТОвців заростають бур'янами, частина виставлена на продаж, решта - чагарники в яких скоро витимуть вовки. Питання до Гунчика? Для чого ту землю роздавати, якщо на ній ніхто нічого не робить? А є такі люди, що роками заяви пишуть і шмат землі не можуть отримати, бо першочергово атовці..Брєд..
дядя. Показати IP 30 Січня 2017 20:22
коментар було видалено
АТО Показати IP 30 Січня 2017 21:35
Боратин ніяк не може "розродитись" із землями. Для мене цей прийлуцький район цікавий і в майбутньому хотів би жити із своєю сімєю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus