USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

«Захотіли зробити з мене терориста»: до батька строковика з крейсера «Москва» прийшли «із серйозного відомства»

4 Червня 2022 00:58
Дмитро Шкребець, батько зниклого безвісти строковика з крейсера «Москва», повідомив, що до нього прийшли «люди з серйозного відомства» і забрали його ноутбук «на експертизу».

У себе «ВКонтакте» чоловік написав, що неназвані силовики сказали йому, що «від його імені електронною поштою (іноземною) були розіслані повідомлення деяким організаціям із погрозами вибуху», передає НВ.

«Хтось захотів зробити з мене терориста відмороженого… Акуратно під статтю 207 КК РФ підвести. Привід абсурдний, мені навіть незручно за тих серйозних, розумних і справді ввічливих людей, які змушені були відвідати мене через подібну скотську фальшивку. Йдучи, вони мені поспівчували у зв’язку із втратою сина, ми потиснули один одному руки», – зазначив Шкребець.

Видання It’s My Media зв’язалося з чоловіком, але він не став відповідати на запитання журналіста: ні про те, хто саме прийшов до нього, ні про те, коли це сталося. При цьому Дмитро не спростував інформацію з посту.

13 квітня Збройні сили України завдали удару по ракетному крейсеру «Москва» – флагману Чорноморського флоту РФ. Корабель був уражений українським ракетним комплексом «Нептун» та отримав серйозні пошкодження. Увечері 14 квітня у міноборони РФ визнали, що крейсер затонув.

Після повідомлення про затоплення крейсера батьки моряків почали шукати інформацію про тих, хто вижив і загинув.

Дмитро Шкребець звинуватив міноборони Росії у брехні через те, що сталося з кораблем, а його дружина розповіла The Insider, що разом з ним побувала в шпиталі у Скелястій бухті, куди привезли поранених з крейсера. Там, за її словами, було близько 200 постраждалих моряків. Загалом, як стверджує мати зниклого матроса, на кораблі було понад 500 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus