USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Захисники Маріуполя заявили, що «Азовсталь» знищена, а під завалами багато людей

19 Квітня 2022 20:57
У полку «Азов» заявили, що маріупольський металургійний завод «Азовсталь» знищений надпотужними бомбами, а під його завалами перебуває багато людей.

Про це у коментарі Радіо Свобода 19 квітня заявив заступник командира полку «Азов» Святослав «Калина» Паламар.

«Про сьогоднішню заяву (депутата Сергія Тарути про розбомблену лікарню біля «Азовсталі» – ред.). Це був наш імпровізований шпиталь... Надпотужні бомби скидаються по цілому заводу «Азовсталь», і зараз перебуває під завалами дуже багато людей... «Азовсталь» розбомблений та знищений практично повністю. Ми витягуємо людей з-під завалів», – сказав Паламар.

При цьому заступник комполку наголосив, що захисники Маріуполя воюватимуть, використовуючи кожен патрон, який залишився, але закликають батьківщину врятувати цивільних, поранених та забрати тіла загиблих.

Як ми писали, російські загарбники скинули потужну бомбу на лікарню в районі «Азовсталі» у Маріуполі. У вцілілій раніше частині приміщення перебували люди. Російські окупанти продовжують бомбардувати «Азовсталь», гатять з артилерії та танків по житловому сектору Лівобережного району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus