USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Заклади ігрових автоматів Волині працюють з порушеннями з охорони праці

14 Травня 2009 14:47
Інспекторський склад територіального управління Держгірпромнагляду по Волинській області провів 32 перевірки закладів ігрових автоматів, які розташовані у Луцьку, Нововолинську, Ковелі та Любомльському районі. За результатами перевірок від роботи відсторонено 12 працівників, 6 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, – 14 травня інформують «Волинські Новини».
 
За повідомленням прес-служби Держгірпромнагляду по Волинській області, у перевірених закладах не проводиться навчання посадових осіб із питань охорони праці, відсутні відповідальні особи за електрогосподарство, немає протоколів лабораторних вимірів опору ізоляції та заземлення, інструкцій з питань охорони праці для працівників.
 
Голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк прийняв розпорядження щодо визначення повного переліку суб’єктів підприємницької діяльності ігрового бізнесу. Перевірки закладів ігрових автоматів Волині тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus