USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Закон Савченко» залишили без змін: депутат назвала колег баранами

15 Листопада 2016 21:30
Верховна Рада відхилила два депутатські законопроекти про зміни у так званий «закон Савченко». Йдеться про законопроекти 4032 нардепів Ігоря Луценка, Борислава Берези і 4548 Антона Яценка.

Про це повідомляє Українська Правда.

Як сказав спікер ВР Андрій Парубій відхилення цих законопроектів дозволить включити до порядку денного парламенту урядовий законопроект зі змінами «закону Савченко».

«В нас на ту ж тематику є законопроект Кабінету міністрів, але він не може бути розглянути, поки не буде рішення по цих двох законопроектах… Якщо не підтримаємо їх, відкриємо шлях для урядового законопроекту», - сказав він.

Перед голосуванням виступила нардеп Надія Савченко і заявила, що закон потрібно було доопрацювати, коли той приймався.

«А не скидати потім на нього усіх собак», - сказала вона.

Савченко обурилась, що "закон Савченко" називають причиною багатьох злочинів, що здійснили випущені в'язні.

«Рецидив – це ті люди, на яких ментам найпростіше скинути всіх собак, щоб не шукати відповідального злочинця», - сказала вона.

Вона звернулася до залу: «Ви не захищаєте людей, ви не розбираєтеся справедливо. Ви політично спекулюєте і доводите людям всім, що ви барани. Тільки один баран крутішерогий другого. Насправді барани всі. Мені шкода, що у мене в тюрмі не було змоги допрацювати цей закон».

Після цього нардеп від БПП Ірина Луценко виступаючи з трибуни сказала: «Повідомляю козам, які зайшли за допомогою світової спільноти в цей парламент, більше 60 тисяч амністованих і випущених зеків з Росії зараз воюють і вбивають наших солдатів».

Вона сказала, що рецидивісти, які вийшли по закону Савченко також повертаються на Донбас, де вчинюють злочини.

Нагадаємо, як раніше заявив начальник кримінальної поліції Вадим Троян, 700 осіб з 9000, які вийшли на свободу за «законом Савченко» (зарахування одного дня попереднього ув'язнення за два дні в термін основного покарання), затримали повторно за скоєння тяжких і особливо тяжких злочинів. Триста з них - заарештовані. Також цього року волинянин, якого звільнили за «законом Савченко», намагався вчинити крадіжкуцінних речей одразу з двох квартир. Іншого мешканця Волині, звільненого за таким же законом, затримали за вбивство двох дітей та 21-річної дівчини. А зі слів заступника міністра юстиції Наталії Севостьянової, через цей закон на волю виходять серйозні злочинці, і це становить великий ризик. Звільнення такої кількості особливо небезпечних злочинців не на жарт налякало європейців. І, зі слів експертів, введення безвізового режиму для українців в черговий раз опинилося під загрозою. Натомість сама авторка закону вважає його правильним і справедливим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
нелучанин Показати IP 15 Листопада 2016 21:42
а чого ще можна чекати у бандитсько-олігархічному свинарнику ? ВІДНОВИТИ СМЕРТНУ КАРУ ЗА ТЯЖКІ ЗЛОЧИНИ
ай Показати IP 15 Листопада 2016 21:47
Вона жінка льотчик-оператор вертольота МИ-24 5000г нальота ,народний депутат,герой України за ато,учасник ато.і т.д.....................................................
сат Показати IP 16 Листопада 2016 00:08
Оператор-токар повинен займатися своєю справою, а не писати правила роботи лікарів. ЦЕ дурня. Нехай іде в оборонку. І там вказує. Вона ж в шинелі ходить.
Просто Показати IP 16 Листопада 2016 09:27
Наро, а що ви хочете? Самі кричали Надію повернути.... вот наші й повернули... тільки з вбивцями, злодіями і іншими людьми. А вона говорить про захист людей? Погану систему правоохоронних органів.... Майте! Вискакали владу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus