USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Надія вважає «закон Савченко» справедливим

27 Червня 2016 12:12
Скільки б "закон Савченко" не критикували, він правильний і справедливий - вважає сама Надія Савченко. Про це народний депутат України заявила на зустрічі із львів'янами в суботу, 25 червня, - пише ГазетаУА.

"Цей закон - він правильний, скільки б разів його не критикували, але зараз не може нормально працювати, бо судова система неефективна. Тож відштовхуючись від нього треба проводити реформу судової системи", - переконана Надія.

Нагадаємо, «закон Савченко» цього року вже застосували до 72 засуджених, які відбувають покарання на Волині.

Всього в Україні звільнили вже близько 6 тисяч в'язнів, - повідомляє Українська правда. Окрім колишніх високопосадовців Ігора Зварича та Віктора Лозінського, достроково звільнили 5 тисяч 961 особу, які відбували покарання за тяжкі злочини.

Зокрема, 10 - за злочини проти основ національної безпеки, 832 - за умисне вбивство, 531 - за умисне тяжке тілесне ушкодження, 1120 - за розбій, 863 - за грабіж та 1340 - за крадіжку.

Свого часу Генпрокуратура виступала за внесення змін до "закону Савченко", оскільки вважає його небезпечним для суспільства.

Нагадаємо, зростання злочинності в Україні та вихід на свободу завдяки "закону Савченко" шести тисяч особливо небезпечних злочинців вже не на жарт налякали європейців. Таким чином, введення безвізового режиму для українців в черговий раз опинилося під загрозою.

Так, країну шокувала трагедія, коли чоловік, вільнений із в'язниці за «законом Савченко», жорстоко вбив двох жінок та залишив сиротами трьох дітей.

Ще один інцидент мав місце на Волині. Волинянин, якого звільнили за «законом Савченко», намагався вчинити крадіжку цінних речей одразу з двох квартир. В одну з квартир зловмиснику завадив потрапити її господар, який несподівано повернувся додому.

Стосовно питання звільнення Віти Завірюхи та інших заарештованих бійців добробатів, на думку Савченко, спершу потрібно витягати тих бранців, які знаходяться в полоні бойовиків на Донбасі. "У тюрмі звісно несолодко, але сьогодні на передовій скоріше можна загинути, ніж у в'язниці. Давайте вирішувати те що важливіше, щоб не втратити життя. Я вважаю, що люди взагалі не повинні сидіти поки йде слідство. Коли почне діяти судова реформа буде велика амністія, а поки в нас немає чесного і справедливого суду. Всіх в ручному режимі я витягнути не зможу. Мене витягали з полону всім світом. А якщо витягнути одну Віту Завірюху, образяться інші", - каже Савченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 27 Червня 2016 12:45
ідіотка й засланий козачок в одній особі
Свідок савченко Показати IP 27 Червня 2016 13:29
Ні. Ця країна приречена. Тупізм і популізм високопосадовців при повній підтримці народних мас, більша частина яких втратила адекватне світосприйняття не віщують нічого хорошого.
психіатр Показати IP 27 Червня 2016 14:05
взагалі "манійка" присутня! такими темпами можна всіх випустити і довічників також!
полюх Показати IP 27 Червня 2016 14:10
вона не може.... чергова месія! капець! та хоч когось витягни з в"язниці! і львів"яни проковтнули мовчки оцей "бред"?
Північ Показати IP 27 Червня 2016 14:21
Перевірте її на наявність мозку, бо в мене виникаюь сумніви.
Cantor. Показати IP 27 Червня 2016 18:40
Норми утримання не засуджених ще пюдей не мають бути як в нашіх СІЗО .Сморід параші.прокурена атмосфера.Задуха.Грибок.Жахливе харчування.От тому і день за два.Не зарікайтесь!!!
Анонім до Cantor. Показати IP 27 Червня 2016 20:08
В СІЗО, напевно. сажають за анекдоти.
месник до Cantor. Показати IP 28 Червня 2016 07:51
умови їм а ти в лікарняних палатах умови бачив може спершу там зробим а тоді вже бандюкам
Ковельчанин Показати IP 29 Червня 2016 00:28
Ганьба савченко ті кого випустили за ій законом знову на вулицях ходять грабують. Ось на трійцю упіймав у себе злодійв Савчукістів яких амністували !!!Ганьба савченко
Ковельчанин Показати IP 29 Червня 2016 00:32
Після цього савченко не народний депутат а народний Довб*йо...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus