USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Закон від Терьохіна стане початком кінця демократії, – Карпук

9 Вересня 2008 14:19
«Законопроект бютівця Терьохіна щодо підвищення прохідного бар’єру на виборах до Верховної Ради – це пробний камінь. І залежно від того, чи  суспільство його проковтне – такими будуть подальші дії Тимошенко!» – вважає народний депутат-нашоукраїнець Володимир Карпук. Про це 9 вересня інформують «Волинські Новини».

На переконання депутата,  «такий законопроект не потрібно вважати елементом законодавчого процесу. Це просто спосіб тиску на демократичні партії». «А коли закони стають методом політичного тиску – то це однозначно руйнує засади парламентаризму і наносить непоправної  шкоди  демократії»,  – додав він.

За інформацію прес-служби ВОО «Наша Україна», депутат наголосив, що «ПР і БЮТ   не є   силами, які можуть створити двопартійну систему. Вони не є політичними партіями в класичному розумінні, це кланово-олігархічні структури без чіткої державницької ідеології».

«Неспроможність українського парламенту дати свою оцінку подіям на Кавказі – це наслідок   відсутності чіткої державницької позиції  у двох  найбільших  фракцій ВР. І  це не може не викликати занепокоєння», – зауважив Карпук.

«Ці політичні сили (БЮТ і ПР – «ВН») не мають ніякого ідеологічного підґрунтя. Їхня стратегія – це покора  своїм лідерам, які прагнуть за будь-якої мети залишатися при владі. Тому запропонований Терьохіним 10% бар’єр веде до одного – парламент представлятиме сам себе, а не виборця», – переконаний Карпук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Єдиноцентрист Показати IP 9 Вересня 2008 14:39
От Карпук молодець. Все пояснив. Тепер ми знаємо, що Наша Україна - це політична партія в класичному розумінні, це зовсім не кланово-олігархічна структура. Така сама партія як і комуністи, вони теж проти підвищення прохідного барєру. Ідеологія є в ЄЦ, бо це партія Президента, а Наша Україна - це партія вчорашнього дня.
Єдиноцентристу Показати IP 9 Вересня 2008 14:56
Читай блог Карпука
Анонім Показати IP 9 Вересня 2008 16:08
Правильно сказав, що БЮТ і ПР непатріотичні сили. Переписати їх і не допустити в наступних виборах до Верховної Ради!!!
Анонім Показати IP 9 Вересня 2008 16:14
Єдиноцентристу. Не сміши мене, яка може бути ідеологія в ЄЦ - партії про яку ще вчора ти і сам нічого не знав. Ти хотів мабуть сказати ЄЦ - це партія, яка хоче поховати Ющенка як Президента. І це поки вам вдається на всі 100%. Поки що ЄЦ відіграє дуже великий позитив для Нашої України у Волинській області, адже, в ЄЦ позлазилося все зло, яке не додавало плюсів нашоукраїнцям.
Конкретно Показати IP 9 Вересня 2008 16:20
Всі ж розуміють що "єдиноцентрист" насправді до партії ЄЦ не має ніякого відношення але точно має до якоїсь іншої партії. Карпук сказав прописні істини, а порівнювати НСНУ І КПУ це неповажати самого себе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus