USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Закрила у спортзалі та била головою об стіну: у Тернополі п'яна вчителька накинулася на учня

15 Березня 2021 22:32
У Тернополі, в гімназії імені Івана Франка, нетвереза вчителька фізкультури накинулась на учня 7 класу. Вона била школяра головою об стіну.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на te.20minut.ua.

Інцидент стався на уроці фізкультури. Там вчительці нібито не сподобалось те, що один із школярів сказав їй щось образливе.

«Вчителька фізкультури прийшла в школу напідпитку. Якийсь малий їй щось сказав, вона почала кричати, закрила спортзал зсередини і почала того хлопця бити головою об стіну. Діти підняли крик. Збіглися вчителі, дирекція і т.д. Виламували двері», – сказала одна із родичів учнів, котрі навчаються у цій гімназії.

У коментарі директор гімназії Анатолій Крижанівський інформацію про інцидент підтвердив, проте пообіцяв усі деталі повідомити згодом.

«Так, це дійсно мало місце. Для нас це неприпустима подія. Вчителька відсьогодні більше не працює», – сказав Анатолій Крижанівський.

Речник Нацполіції у Тернопільській області Сергій Крета повідомив про те, що наразі правоохоронці встановлюють офіційні деталі події.

«На місце події поліції не викликали. Директор цієї гімназії нам повідомив, що інцидент трапився у п’ятницю, 12 березня, і в навчальному закладі самостійно все вирішили. Але цей факт мав місце, усі деталі ми будемо зараз усе встановлювати», – сказав Сергій Крета.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сніжинка Показати IP 16 Березня 2021 21:01
От по цій причині деспотичними вчителями в школах і заборонені мобільні телефони - шоб часом не зняли на камеру ті "реалії шкільного життя"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus