USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Закрита черепно-мозкова травма та забої: в якому стані госпіталізували жінку, яку в Луцьку на Конякіна збило авто

26 Лютого 2024 09:01
25 лютого близько 20:30 у Луцьку на вулиці Конякіна автомобіль здійснив наїзд на пішохідку. Жінку госпіталізували у лікарню в стані середньої важкості.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, виклик про наїзд на пішохода надійшов у швидку близько 20:29. Бригада медиків надавала допомогу жінці віком близько 40 років.

Медики діагностували у постраждалої закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забійну рану волосяної частини голови. Її у стані середньої важкості госпіталізували у медичний заклад.

Читати ще: Збив на пішохідному переході: деталі ДТП у Луцьку на Конякіна

Нині постраждала перебуває на лікуванні у Луцькій міській клінічній лікарні.

Як відомо, водій авто втік з місця ДТП. На місці аварії працювала слідчо-оперативна група, яка встановлювала обставини автопригоди та опитувала свідків. Чи вдалося встановити особу водія – невідомо.

Деталі – згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 26 Лютого 2024 10:22
Там вже давно треба або світлрфор сиавити, або лежачого поліцейського.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus