USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Залякував і бив дружину: волинянину повідомили про підозру в домашньому насиллі

20 Листопада 2023 17:16
За процесуального керівництва прокурорів Камінь-Каширської окружної прокуратури 34-річному жителю селища Маневичі повідомлено про підозру у вчиненні домашнього насильства.

Про це інформує Волинська обласна прокуратура.

Слідство встановило, що 14 серпня 2023 року нетверезий домашній тиран, якого неодноразово вже притягували до відповідальності за такі дії, знову чинив психологічне насильство над 41-річною дружиною – лаявся, погрожував, ображав, принижував та залякував її, а потім ще і вдарив жінку кулаком.

Читати ще: На Волині 37-ічний чоловік до смерті побив знайомого

Розглядають питання про обрання чоловікові запобіжного заходу.

За домашнє насильство передбачено покарання у вигляді громадських робіт на строк від 150 до 240 годин або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до двох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 21 Листопада 2023 03:25
..він залякував та погрожував, а вона розсипалась в компліментах йому..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus