USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Залізничні переїзди перевірять ревізори

21 Вересня 2011 16:44
Працівники Львівської залізниці проводитимуть комісійне обстеження залізничних переїздів на Волині - такі огляди «Укрзалізниця» проводять щороку спільно з ДАІ, фахівцями шляхово-експлуатаційних організацій та облавтодору.
Про це інформує прес-служба Львівської залізниці.
Спільні обстеження триватимуть із 5 вересня до 28 жовтня. За результатами весняного огляду, залізничники визначили перелік залізничних переїздів з автобусним рухом, які тепер оглядатимуть.
Комісійні групи зі структурних підрозділів Львівської залізниці (дистанції колії, електропостачання, сигналізації та зв’язку, захисних лісонасаджень) за участю дільничних ревізорів з безпеки руху поїздів обстежать 718 залізничних переїздів з автобусним рухом по всій території, що обслуговується Львівською залізницею.
Загалом, на залізниці сьогодні експлуатують 1691 переїзд загального користування. Залізничні підрозділи та органи державної влади узгодили графіки проведення комісійного огляду. До 15 вересня вже оглянуто 7% переїздів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus