USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Залиште Біма у спокої, він щасливий у родині», - директор КП «Ласка»

19 Грудня 2017 11:25
Керівник комунального підприємства «Ласка» Дана Новарчук обурена діями окремих громадських активістів, які спекулюють навколо історії про пса Біма, котрого прилаштували у сім’ю. Вона наголошує, що збір підписів за повернення собаки на вулицю - незаконна та аморальна процедура, адже викинути Біма на вулицю, забравши від нової родини, у жодні моральні рамки не входить.

Нагадаємо, що вже років зо 5 бездомний Бім гуляв вулицею Лесі Українки в Луцьку. Втім, на нього почали надходити скарги, мовляв, гарчить на перехожих. На звернення відреагували, його забрали у КП «Ласка» та знайшли псу нову сім’ю. Тепер Бім живе під Луцьком. Нова родина щиро рада домашньому улюбленцю й дарує йому увагу та любов.

Втім, у Луцьку окремі громадські активісти розпочали збір підписів за те, щоб собаку повернули на вулицю.

«Цей збір підписів просто безглуздий, адже люди хочуть вчити протизаконно. І взагалі, уявіть собі, зараз пес живе в новій родині, має постійне харчування, з ним граються діти, його люблять. То це як, його маємо забрати від дітей, щоб травмувати малечу, і викинути собаку на вулицю?! Тут немає здорового глузду», - наголошує Дана Новарчук.

Зі слів посадовця, усі ці дії – спланована «операція»: всі дії активістів спрямовані аж ніяк не на благо пса, а лише для того, щоб дискредитувати міську раду.

«Нещодавно оприлюднили інформацію, що скаргу на Біма та прохання забрати його з вулиці зробив пан Андрій Красоткін, а організував кампанію на «захист» Біма та повернення його на вулицю Ігор Левчук. Варто зауважити, що перший є другом та правою рукою Левчука. Виходить у них цікавий задум: один телефонує з проханням забрати пса, міська рада оперативно реагує на звернення, а далі інший виступає на оскарження дій Луцькради. Це дійшло до такого абсурду, що до заступників міського голови на особисті мобільні телефонували люди з проханням, аби повернути Біма на вулицю. Одна жіночка прямо ридала в трубку і говорила, що їй уже 82 роки і якщо заступники не поїдуть до пса, то вона помре від хвилювань. Жінку заспокоїли, пса відвідали, ЗМІ показали, що він живе у хороших умовах. Не думаю, що всі пенсіонерки мають особисті мобільні владців. Втім, активісти на цьому не зупинилися й продовжують маніпулювати суспільною думкою на темі долі Біма. Тепер же розпочали кампанію зі збору підписів, аби його забрати від сім’ї та повернути на вулицю Лесі Українки. Це вже просто не нормально. Я прошу зупинитись і дати спокій родині та тварині», - закликала керівник КП «Ласка» Дана Новарчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Вам Показати IP 19 Грудня 2017 11:37
й...б вашу м..ть, зайнятись нічим, дармоїди чо?тові?!
valdis peish до Вам Показати IP 19 Грудня 2017 11:56
зимове загострення чі в ліпінах день відкритих дверей
чІ до valdis peish Показати IP 19 Грудня 2017 12:25
тобі вІдніше, бо ти і ти вочевидь з компанії довбод?вбів, тих що х..рнею страждають хронічно, а називають це громадською позицією.
лучанка до чІ Показати IP 20 Грудня 2017 10:58
Не того ви забрали з міста.
Клава Показати IP 19 Грудня 2017 11:57
Дійсно ху....нею займаються.....
лучанка Показати IP 19 Грудня 2017 12:01
А лучани обурені Наварчук.Коли вже звільнять?
МАНЯ до лучанка Показати IP 19 Грудня 2017 22:41
причепились до того Біма. Море бездомних собак бігають по Лесі Українки і ніхто не бачить. У центрі міста повно бездомних собак. Бачать одного доброго і чемного собаку Біма!!!! Займіться роботою ЛЕДАЦЮГИ і проїдачі державних грошей!!
до лучанки Показати IP 19 Грудня 2017 14:11
що Вам та Дана поганого зробила? певно хочете на її місце - собак по місту збирати? створюйте свою фірму - бродячих псів, котів, бомжів всім вистачить.
Клава до до лучанки Показати IP 20 Грудня 2017 11:15
Дана ганьбить наше місто. Яка Європа, вона за Сталіна стала б великою людиною.
Лучанин до Клава Показати IP 21 Грудня 2017 23:16
Директором концентраційного табору Ласка
Анонім Показати IP 19 Грудня 2017 22:50
Повернення пса у холод, голод і туди не неме стін бажають не собаці добра, а хочуть спостерігати за стражданням собаки і думати мені погано, а сбаці ще гірше, Тоб-то вони бажають наочно спостерігати за некомфортним життям і думати, що не тільки мені погано. Залиште собаку у спокої. А як що ви хочите зробити цю собаку символом Луцька, то тореба було дбати про неї раніше і не доводити собаче життя до життя людей,яких забирають у притулок.
Лучанин до Анонім Показати IP 20 Грудня 2017 11:11
Живодери ГЕТЬ РУКИ від Біма!!!!!! Геть Живодерку з Луцька!!!! Це просто заздрість піарщиків до популярності Біма.
Старе місто до Анонім Показати IP 20 Грудня 2017 14:26
Ця собака більше відвідала виставок і замок ніж усі депутати разом узяті. Та усе те село куди його заперли в ссилку
Сергій Показати IP 20 Грудня 2017 11:03
Помиляєтеся про Левчука це завелика честь щоб його згадували поряд з імям БІМ. Це піар і істерика тупої баби
пенсіонер Показати IP 20 Грудня 2017 11:56
Заберіть мене в в сімю на зиму а то здохну.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus