USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Залишилася доба або дві: Арестович – про втрати противника і гарячу лінію для російських матерів

26 Лютого 2022 20:54
За прогнозами радника керівника Офісу Президента України Олексія Арестовича, російські військові деморалізовані, тому за добу-дві наступальні операції можуть повністю призупинитися.

У цілому втрати противника становлять понад тисячу вбитими та 2500 пораненими.

«У противника – оперативна пауза. Вона взята ним не добровільно – це завдяки величезним втратам, які окупанти понесли, намагаючись атакувати позиції захисників України.

Продовжується накопичення сил противника на захід від Києва, але ми наносимо артилерійські удари. Окупанти несуть величезні втрати. Ми збили їм темпи і зараз вони не рухаються в бік Києва, тому що їм дуже боляче і гірко.

Тримаються Чернігів, Суми. Суми повністю під нами, незважаючи на попередні повідомлення про те, що нібито половина міста – під ними. Військовослужбовці, громадяни зорганізувалися в Сумах і тримають оборону. Вони навіть роблять вилазки в бік противника, палять тили, пальне, бензовози. Зараз російська армія там повністю деморалізована і не чинить жодних дій.

Харків тримається і показує блискучі результати бойової роботи.

В зоні ООС наші також тримають позиції. Противник намагається атакувати.

Під Маріуполем збили черговий російський літак, який намагався атакувати наші позиції. Під Маріуполь висувається російська бригадна тактична група з Мелітополя, але наші знають про це і зараз її там зустрічають.

У Криму, в Перевальному, 53% призовників розбіглися і зараз ховаються по домівках, відмовляються брати участь в операції проти України.

Проблема на напрямку Енергодар – Запоріжжя. Туди висувається передовий підрозділ ворога. Але ми знаємо про це, працюємо і, звісно, вони там не пройдуть.

Страшні кадри розгрому російських колон під Херсоном, думаю, всі бачили. Наші сили тримають Херсон, наносять втрат ворогу.

Фактично сьогодні за весь день, окрім цього невеличкого руху від Мелітополя до Маріуполя, не було жодного просування ворога. На тих трьох-чотирьох ділянках, де вороги намагалися просунутися, їм завдали поразку», – інформував Олексій Арестович.

Читати ще: Полонений підполковник Росгвардії закликав співвітчизників скласти зброю. Відео

Він запевнив, що зараз настає психологічний злам противника.

«Думаю, залишилася доба або дві. Російські військовослужбовці масово здаються в полон, навіть старші офіцери потрапляють у полон, зокрема командири. Нещасних хлопців-строковиків ми набрали вже понад 300 осіб.

Зараз у Міноборони буде створено гарячу лінію для російських мам, за якою вони зможуть зателефонувати фахівцям і дізнатися про долю своїх синів. Це наш жест доброї волі», – сказав радник керівника Офісу Президента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хохо Показати IP 27 Лютого 2022 07:21
Покажіть замість музики по їхніх та втрати які несуть. Бо ж їм не розкажуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus