USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Замість 40 – 20 млн. Викупити Ковельську виховну колонію охочих не знайшлося

28 Жовтня 2021 14:22
На аукціон із продажу майна Ковельської виховної колонії не було подано жодної заявки. Тож торги оголосили повторно.

Нагадаємо, окреме майно Державної установи «Ковельська виховна колонія» виставили на продаж. Аукціон був призначений на 27 жовтня, однак він не відбувся, оскільки не було жодного учасника.

Стартова ціна лоту була визначена в розмірі 41,6 мільйона гривень. Оскільки торги не відбулися, опублікували нове оголошення про продаж майна уже зі знижкою 50%, відповідно до чинного законодавства. Тепер Ковельську виховну колонію оцінюють в 20,8 мільйона гривень.

Читати ще: Утримувати дорого, а в’язнів мало. Чому продають Ковельську виховну колонію

Як ідеться в описі, до лоту входять дві адміністративні будівлі, будівля школи, клубу та їдальні для засуджених, будівля ПТУ, складів, цехів, розплідника для службових собак, гуртожитки, гаражі. Також серед майна, яке виставляється на продаж, – КПП, котельня, підсобки, господарські будівлі, вишки, теплиця, огорожа. Усього – 33 одиниці майна, яке розміщене на території. Об’єкт розташований за адресою м. Ковель, вул. Тараса Шевченка, 20. Усі ці споруди розташовані на земельній ділянці площею 4,8 гектара.

Новий аукціон з продажу колонії має відбутися 26 листопада, прийом заявок завершується за день до старту торгів.

Як пояснювала під час візиту на Волинь заступниця міністра юстиції Олена Висоцька, місць несвободи в системі виконання покарань є більш ніж достатньо. Тож, уточнюють у Міністерстві, ліпше спрямувати кошти на модернізацію і покращення умов утримання ув’язнених, аніж утримувати заклади, де перебуває мало в’язнів.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus