USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Замість квітів – допомога воїнам ЗСУ»: випускники шкіл Володимира долучилися до всеукраїнської акції

16 Червня 2022 14:12
У школах громади Володимира навчальний рік завершився без традиційних букетів для вчителів. Замість квітів випускники загальноосвітніх закладів придбали речі, що вкрай потрібні захисникам, які боронять наш спокій на фронті.

До акції «Замість квітів – допомога воїнам ЗСУ» долучилося чимало шкіл Володимира, повідомляють у міськраді.

Зокрема батьки, учні та педагоги ЗОШ №5 імені Анатолія Кореневського в межах акції придбали та передали військовослужбовцям шкарпетки, футболки й засоби особистої гігієни. За словами директорки школи Ірини Костюк, найактивніші учасники акції – учні 3-А, 4-Б, 4-В, 6-А, 9-А, 9-Б, 11-А класів.

Випускники 11 класу ЗОШ №1 разом з батьками також зробили гарний подарунок воїнам ЗРП, закупивши інструменти для механіків. До пакунка діти додали вітальні листівки зі словами вдячності захисникам за можливість спокійно й безтурботно закінчити школу та побажаннями швидшої перемоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus