USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Запоріжжя» – «Волиньбаскет-WOG»: підсумки матчу Суперліги Фаворит Спорт

21 Листопада 2015 12:53
20 листопада відбулася одна гра чемпіонату України з баскетболу серед команд Суперліги Фаворит Спорт. «Запоріжжя» приймало «Волиньбаскет-WOG». Про це йдеться на «Планета Баскетбол».

Так, огидне виконання штрафних не дозволила гостям поборотися за перемогу в овертаймі.

«Запоріжжя» – «Волиньбаскет» – 101: 96 ОТ (23:22, 17:21, 18:21, 24:18, 19:14) – повна статистика матчу.

«Запоріжжя»: Рибалко (16 + 10 передач), Теряник (21 + 6 передач), Рудаков (4), Дикий (14 + 8 підборів), Змитрович (11) - старт; Кондраков (4), Буц (4 + 8 підборів), Саєнко (3), Овдєєнко (24 + 9 підборів)

Головний тренер: Дмитро Щиглінський

«Волиньбаскет»: Федчук (18), Тимощук (22 + 10 передач), Полюляк (19 + 5 передач), Герасимчук (7), Швагрінскій (6), Хайло, Поляков, Кошовець (20 + 8 підборів), Нейжмак (2 ), Е. Коровяков (2)

Головний тренер: Дмитро Чайковський

У Запоріжжі відбувся наразі чи не найдраматичніший матч сезону. За рахунок результативності волинських гравців задньої лінії Федчука, Тимощука і Полюляка, гості не відпустили «Запоріжжя» у першій половині матчу, а після великої перерви і зовсім перехопили ініціативу. На старті заключної чверті лучани і зовсім мали в рахунку 8 очок, але потім команда Щиглинського вирівняла гру.

Боротьба очко в очко йшла до останньої хвилини, поки енд-ван Тимощука не дозволив «Волині» вирватися вперед. Після промаху Овдеєнко через дугу, Полюляк за сім секунд до сирени мав шанс з лінії збільшити перевагу своєї команди до трьох очок, але забив тільки один з двох штрафних. Часу, що залишився господарям, вистачило на ще один неточний дальній Овдеєнка і добивання у дотик Дикого одночасно з сиреною. Втім, питання про те, чи дійсно вистачило, якийсь час залишилося відкритим. Арбітри дуже довго переглядали відеоповтор фінальних секунд, намагаючись визначити, чи встиг Станіслав випустити м'яч до закінчення часу матчу. І хоча спочатку судді схилялися до того, що світлова сигналізація на щиті запалилася раніше, у результаті все ж зарахували кидок.

На початку додаткового часу окрилений Дикий тричі поспіль ефектно розібрався з опонентами під кільцем, а збентежені розв'язкою основного часу гості в цей час не реалізували 5 з 6 штрафних. Коли ж Федчук і Кошовець дальніми влучаннями повернули партнерам бойовий настрій, запорожці були занадто далеко попереду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вболівальник ВБ Показати IP 22 Листопада 2015 08:22
Чому ніншого не сказано, про те що суддя помилився зарахувавши м'яч. Притому, що спочатку він схилявся до того щоб не зараховувати. Та й після гри переконався, що зробив помилку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus