USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Запитав, як йому спиться ночами». Ярмоленко розповів про скандальну розмову з Тимощуком

19 Квітня 2022 10:22
Футболіст англійського «Вест Хема» та збірної України Андрій Ярмоленко розповів, як поспілкувався з колишнім капітаном збірної України, а нині помічником головного тренера російського «Зеніта» Анатолієм Тимощуком після початку повномасштабного вторгнення Росії у нашу країну.

У випуску на YouTube-каналі «КраСава» Ярмоленко зазначив, що гостро сприйняв мовчанку колишнього колеги, повідомляє Главком.

Читати ще: «Сподіваюся, що наша країна очиститься від таких людей». Ребров розкритикував Тимощука

«Для мене Толя був прикладом професіоналізму. Коли почалася війна, я стежив за всіма висловлюваннями. Для мене мовчанка Тимощука стала несподіванкою. Я спитав, як йому спиться ночами. Він відповів: «Не спиться, так само, як і тобі». Я йому нічого не відповів, і він мене набрав. Конкретно я запитав його: «Чому ти мовчиш? Ти для мене був прикладом, я рівнявся на тебе, але тепер тебе не існує в моєму житті». Він послав мене н***й, я послав його, і на цьому наша розмова закінчилася», – розповів Ярмоленко.

На його думку, Тимощук боїться, оскільки не знає, що з ним буде.

Читати ще: «Лижеш дупу тим, хто вбиває українських дітей»: ексдружина Тимощука звернулася до футболіста

«Розумію, що в нього дружина та діти – росіяни, але багато твоїх друзів з України, і в них гинуть рідні. Ти спокійно можеш взяти сім'ю та жити у будь-якій точці світу. Я не розумію, як він зможе із цим жити», – обурився футболіст.

Ярмоленко наголосив, що колишній капітан збірної України, який зіграв 144 матчі за неї, мав одним із перших сказати своє слово та показати жителям Росії, що відбувається.

Читати ще: Поки син мовчить у Росії, батько у Луцьку в теробороні, – Вірт про Тимощука

«Вважаю, що все було зроблено правильно. Не може бути дві сторони, треба вибрати, кого підтримуєш», – сказав футболіст.

Нагадаємо, що у березні Анатолія Тимощука було позбавлено звання «Почесний громадянин Луцька», а також тренерської ліцензії та всіх титулів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 19 Квітня 2022 11:08
ч*о полішняцьке. що тут скажеш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus