USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Зарембі «накапали» на луцький ринок

5 Серпня 2008 16:04
Під час особистого прийому громадян першим заступником голови Волинської ОДА Віталієм Зарембою жителі Луцька висловили незгоду з підвищенням цін за оренду місць на Центральному ринку міста. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією сайту Волинської ОДА, на прийомі побувало 28 жителів області. Найчастіше люди зверталися з проханням допомогти у вирішенні земельних та житлових питань. Актуальними залишаються також і питання надання соціальних допомог. Мешканці одного з луцьких гуртожитків висловили незгоду з їх виселенням. Зміна власника підприємства, якому належить гуртожиток, загрожує їм залишитись без даху над головою.
Жителі села Баківці Луцького району порушили питання роздержавлення радгоспу «Перемога», що було тимчасово призупинене постановою Кабінету Міністрів України щодо заборони роздержавлення колективних господарств. Також просили сприяння в організації і проведенні зборів трудового колективу, оскільки останні збори були проведені ще у 2005 році.
За словами Віталія Заремби, всі звернення проаналізовано, вирішення порушених питань доручено відповідним структурним підрозділам облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus