USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Заробітчани, які повернуться до України, можуть отримати до 150 тис.: назвали умову

27 Січня 2021 19:54
Заробітчани, які повернуться до України, можуть отримати гроші від держави на відкриття власної справи. Така підтримка передбачає до 150 тисяч гривень.

Про це 27 січня у Telegram написав прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль, передає ТСН.

«Трудові мігранти зможуть отримати грантову підтримку на власну справу. Таку законодавчу ініціативу підтримали на засіданні уряду та пропонуємо на розгляд Верховній Раді. Документ передбачає, що людина, яка повернулася до України й хоче відкрити власну справу, могла взяти на цю потребу до 150 тисяч гривень», – йдеться у повідомленні.

Водночас однією з головних умов є те, що людина має інвестувати й власні кошти у сумі не меншій, ніж та, що видала держава.

«Ми розраховуємо, що така підтримка дасть стимули для людей залишатися в Україні, відкрити власний бізнес, інвестувати кошти у свою громаду та у нові робочі місця для українців. Це розумна політика, яка спрямована на те, аби українці розвивали власну економіку та країну», – резюмував Шмигаль.

Нагадаємо, за офіційними даними, у Польщі продовжує зростати кількість легально працевлаштованих заробітчан, як і раніше, велика частина з них – українці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
скептик Показати IP 27 Січня 2021 20:22
чудіки !!!!!!!!!!!!! люди ПРОДАЮТЬ тут бізнеси і виїзжають. питання не стільки в грошах, як у владі !!!!!!
Юра Рабон Показати IP 27 Січня 2021 21:08
Цікаво скільки тоді треба виплачувати нам, що ми тут борсаємося і терпимо?
скептик до Юра Рабон Показати IP 28 Січня 2021 11:05
ТЄРПІЛАМ ВИДАЮТЬ кільце в ніс
Народна прокуратура Показати IP 27 Січня 2021 21:36
Чергова годівничка для шахраїв. Колись подібне вже було: людина реєструвалась приватним підприємцем, отримувала кошти, витрачала їх на власний розсуд, а через рік закривала підприємця в податковій, мотивуючи, що бізнес не пішов. Мають бути гарантійні механізми від такого.
Ви це поважно ? Показати IP 27 Січня 2021 21:58
Вже біжать аж падають заробітчани за 150 тис. ...Ви самі тут і відповіли- там заробітчани мають працю. Легальну. Не під столом конверти отримують. Хто в Україні захоче відкривати бізнес ! Ви зробіть прозоре і адекватне оподаткування , гарантуйте підтримку, принаймі не заважайте людям працювати , не обдирайте людей , зліквідуйте корупцію , то тоді до вас і заробітчани вернуться і інвестори з за кордону. А так вам тільки Ахметкі ЕНД компані зостануть...всі працездатні повтікають !
Qwerty до нар прокур Показати IP 27 Січня 2021 22:40
Ще не всім ці гроші давали, тільки прибліжонним. Очиридна офера.треба вкрасти гроші
Мойше місцевий Показати IP 27 Січня 2021 22:59
Даааа, на такі гроші можна відкрити шикарний бізнес...наприклад будку чистки взуття і заробляти мінімальну зарплату.
Підприємецць Показати IP 28 Січня 2021 06:43
Хай підтримають спочатку тих, хто створив тут малий бізнес і виживає як може, платить податки, зарплати, комунальні. А то давлять як мух

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus