USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Одним із засновників мережі Sushi Master, яка працює в Луцьку, є росіянин

15 Лютого 2023 19:15
Бенефіціаром мережі Sushi Master, яка працює і в Луцьку, є громадянин рф.

Про це лучанин Роман Шумський написав у соцмережі.

«Кілька тижнів тому я надіслав у Бюро економічної безпеки звернення, стосовно діяльності ТОВ «СУШИ МАСТЕР-УКРАЇНА», бенефіціаром (50%) якого є громадянин рф.

Сьогодні я отримав відповідь: «Інформація викладена в зверненні Романа Шумського підтверджена, а саме: одним із засновників (50%) та бенефіціарів вищевказаного підприємства є громадянин рф Павлов Олексій Валерійович, який зареєстрований за адресою: Росія, 354003, Краснодарський Край, м. Сочі, Центральний р-н, вул. Абрикосова, буд. 17, кв. 96.»
Відповідний лист також було надіслано до СБУ для організації розгляду та прийняття рішення відповідно до чинного законодавства».

Радий, що є реакція від нашої держави, проте водночас, я щодня бачу як десятки людей та кур’єрів Glovo заходять-виходять з цього закладу в нашому рідному Луцьку.

Дуже сподіваюсь, ці люди просто не знають про російського власника Sushi Master», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дєд Показати IP 15 Лютого 2023 21:07
Скажіть йому що гречка теж або з Казахстану або з Росії. Нехай дивиться перед тим як купує. Я от дивлюся на країну походження перед тим як купувати.
манюня Показати IP 15 Лютого 2023 22:03
здається що таких у місті в досталь, люди ще не придають цьому значення, треба доброї тряски на все це.. навіть візьміть до уваги голів осбб.. а хлопці йдуть героями

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus