USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Заступник Клімчука відмінив рішення облради?

22 Грудня 2010 11:02
Заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк своїм розпорядженням відмінив рішення сесії облради щодо виділення коштів музею-скансену у Рокинях.

Про це у депутатському зверненні 22 грудня на сесії облради повідомив депутат Ігор Гузь.

Він зазначив, що рішенням сесії було виділено музею історії сільського господарства Волині – скансен, як утримувачу природно-заповідної території загальнодержавного значення – парку-пам’ятки садово-паркового мистецтвоа «Байрак» кошти у сумі 35 тисяч гривень для розробки документації із землеустрою та винесення меж у натуру і виготовлення документів, що посвідчують право на дану земельну ділянку.

Це рішення і сума погоджені урядом, - запевнив Гузь.

Однак, заступник голови ОДА Віталій Карпюк своїм розпорядженням відмінив рішення облради і позбавив права отримати ці кошти, - сказав депутат.

Оформлення документів повинно було б посвідчити право на дані земельні ділянки і стало би одним з заходів формування національної екологічної мережі.

Розібратися у законності такого розпорядження Гузь попросив голову облдержадміністрації Бориса Клімчука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
kinder Показати IP 22 Грудня 2010 12:52
А ігорко не тріпло,вичекав і влупив бика-ковельського.Молодець!!!!
Свєточка-конхвєточка Показати IP 22 Грудня 2010 14:19
Це - не новина, а констатація неземної любові, що спалахнула між Гузьом і Карпюком. думаю, цим почуттям ніщо не загрожує.
Балабанка Показати IP 22 Грудня 2010 16:23
Думаю, що в Гузя любов-почуття не лише з Карпюком.Хай би був обачнішим у виборі "партнерів", а то, дивись, в когось і терпець увірветься! Залюблять ще юного революціонера! p.s: а може, вже й пора?
ВІН Показати IP 23 Грудня 2010 00:23
Гузь не за тих береться. Карпюк таку шпану швидко поставить на місце. Ігорко якраз і тріпло, тільки говорить, а справ реальних ще не зробив.
незнана Показати IP 24 Грудня 2010 02:41
ну капец!та кому в кризу музеї треба!Гузь, тобі аби наступити на граблі і висунути свого язика! нехай краще за ті кошти в селі якомусь змонтують ліхтарі. Дитсадкам потрібні кошти, лікарням ітд. а Гузь піариться блін

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus