USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Заступник луцького градоначальника знайшов спільну мову з Вітренко. ФОТО

5 Листопада 2008 09:47
Заступник Луцького міського голови Микола Іванюк взяв участь у ток-шоу «Спокуса владою» на Першому Національному телеканалі, де своєрідно «розрекламував» нинішню владу міста Луцька. Про це 5 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами Миколи Іванюка, «треба вирішити кардинально – еліту політичну сьогодні треба оновлювати». На думку заступника луцького градоначальника, цьому «яскравим прикладом є Луцька міська рада, де у 2006 році прийшла молода, амбітна команда. І сьогодні що ми маємо? Бюджет втричі виріс, вперше були проведені прозорі аукціони на продаж землі, майна, що дало змогу сьогодні за один лише рік зробити капітальний ремонт доріг, які за 17 років в Луцьку не робилися. Тому треба кардинально вирішувати...», – стверджує пан Іванюк.
 
Проте ці його слова наштовхнулися на спротив одного з членів журі: «Продадите землю и имущество. Что дальше делать будете? Продали уже всю землю. Что будете дальше делать?» – запиталася голова Прогресивної соціалістичної партії України Наталія Вітренко. «Ну ми по одній земельній ділянці продаємо...» – такою була відповідь Миколи Іванюка.
 
«А дальше что будете делать? Земля, она-же ограничена. Вы так радостно говорите «продажа земли». Вообще-то продавать землю грех большой. Землей нужно уметь пользоваться, а от продавать землю не нужно. А вы так говорите «ми вирішили всі проблеми, тому шо ми продали землю і майно»...» – не вгамовувалася лідер ПСПУ.
 
«Приватизації, прозорої приватизації... Так... І, звичайно, як добрий господар ми не будемо продавати всього майна. А також ми переглянули ставки оренди, які не переглядались чомусь. І це також в рази дало змогу нам збільшити доходи бюджету», – сказав заступник Луцького міського голови.
 
Така позиція міської влади обласного центру Волині все-таки знайшла підтримку у пані Вітренко: «Ну вот оренда – это уже другое дело. Это правильно...»
 
Учасник телешоу Сергій Гавриленко з міста Охтирка на Сумщині зазначив, що вина за теперішню ситуацію в державі лежить на трьох людях – Ющенку, Януковичу та Тимошенко і коли вони зійдуть з політичної арени, то будуть зміни.
 
«Не можна сьогодні вважати, що винен у кризі лише хтось конкретно. За кожним політиком стоїть політологи, експерти, які радять, продукують рішення, пишуть їм тексти...» – опонував пану Гавриленку Микола Іванюк. У відповідь отримав чергове питання від Наталії Вітренко:
 
«Николай! Это не совсем так. Когда был вариант в Украины брать кредиты у Международного валютного фонда в 1992 году или не брать, интегрировать экономику свою с Россией или не интегрировать... Ведь принимали-же конкретные люди конкретные решения – брать кредиты, осущевствлять приватизацию, разваливать колхозы, сокращать объемы производства машиностроения и делать только сырьевую структуру экспорта. Ведь неужели эти люди не должны нести ответственность за то, что они сделали со страной?»
 
«Повністю вас підтримую, але, на жаль ,ці люди залишилися старої адміністративної радянської системи...» – відповів Микола Іванюк.
 
Довідково:
 
З повною версією телепередачі «Спокуса владою» за участі Миколи Іванюка можна ознайомитися тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Оглядач Показати IP 5 Листопада 2008 11:06
Шановні журналісти не займайтесь "фігнею" вириваючи чиїсь слова з контексту і тішачись як дитина забавкою. Якщо слідувати вашій логіці, то так можна дорікати і багатьом націоналістам тому, що вони проти продажу землі як і комуністи. А потім кричати: дивіться дивіться в них позиція збіглася ай-ай-ай! Сподіваюсь ви вловили суть моєї думки.
ЖурналісТ до Оглядача Показати IP 5 Листопада 2008 11:16
А Ви перегляньте програму цілком...
Оглядач до ЖурналісТа Показати IP 5 Листопада 2008 14:45
Я цю передачу бачив.
Анонім Показати IP 7 Листопада 2008 10:34
"Оглядач" часом не пан Іванюк? :)) Тільки Іванюк міг додивитись передачу докінця :))Заступник луцького градоначальника знайшов спільну мову з Вітренко. ФОТО Наташа телефончик оставила? :))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus