USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Заступник міського голови розкритикував луцьких комунальників через занедбані газони. ФОТО

21 Травня 2009 12:03
Заступник міського голови, начальник відділу екології луцької мерії Борис Сорока розкритикував луцьких комунальників за «розкачування» при наведенні до ладу газонів та клумб міста. Про це йшлося сьогодні, 21 травня, під час засідання виконкому Луцькради, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами пана Сороки, на «окремих житлово-комунальних округах «розкачуються», до посіву трави підійшли частково». Окрім того, невикошені газони на клумбах на багатьох вулицях – Львівській, Набережній, Дубнівській та інших. А після дощів і трава, і бур’яни ростуть рясно, – підкреслив Борис Сорока.
Його також турбує «поширення територією міста шкідливих та отруйних рослин» – амброзії, борщівника сибірського. Хоча екологи звертали увагу керівників установ, але зараз борщівник розсіявся на величезній території у Старому місті та деяких вулицях. 
Як розповів керівник комунального підприємства «Зелене господарство» Олег Савчук, тендерна угода передбачає виділення 1,5 мільйона гривен на косіння трави, 860 тисяч – на квіткове оформлення. Однак фактично за газонокосіння відповідають житлово-комунальні підприємства, з якими «Зелене господарство» уклало п’ять угод про субпідряди. 
Пан Савчук наголосив, що існує проблема нерегулярних розрахунків із його підприємством з боку мерії. Станом на 18 травня заборгованість муніципалітету перед «Зеленгоспом» становила 450 тисяч гривень, але у травні вже виконано робіт ще на 200 тисяч. Натомість борг по зарплаті на підприємстві перевищує 400 тисяч гривень. 
Слід зауважити, що луцькі комунальники ніби нюхом почули, що їм перепало на горіхи від Бориса Сороки, і зараз ударними темпами викошують газони на Театральному майдані Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Любов Показати IP 21 Травня 2009 14:23
Кохати їх у ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus