USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заступником голови Волиньради став Григорій Пустовіт

25 Листопада 2020 14:50
Депутати обласної ради VIII скликання під час першої сесії обрали весь керівний склад ради під час пленарного засідання 25 листопада.

Нагадаємо, головою обласної ради депутати обрали Григорія Недопада («ЗА Майбутнє»), а його першим заступником – Юрія Поліщука (ВО «Свобода»).

Заступником Григорій Недопад запропонував обрати Григорія Пустовіта. Після таємного голосування лічильна комісія оголосила результати: за кандидатуру Григорія Пустовіта проголосували 49 депутатів.

Зауважимо, під час голосування заступників, своєрідний демарш оголосила фракція «Європейської Солідарності»: вони не голосували за запропоновані кандидатури заступників. Мотивували своє рішення тим, що з ними ніхто не погоджував ці кадрові пропозиції. Слід зазначити, що подання кандидатур заступника голови облради належить до повноважень голови ради. Інші депутати можуть також подати на розгляд депутатів свої кандидатури з голосу. Проте, цим правом ні «ЄС», ні інші фракції, не скористалися.

Нагадаємо, з березня по липень 2014 року Григорій Пустовіт виконував повноваження голови Волинської ОДА, З 3 липня 2017 р. обраний секретарем Луцької міської ради, виконувачем повноважень Луцького міського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 25 Листопада 2020 17:04
От і ВСЕ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus