USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Засудили «мінера» нічного клубу у Луцьку

19 Серпня 2015 13:00
Жартівнику, який повідомив про «замінування» нічного клубу у Луцьку, оголосили вирок суду, - інформує «Під прицілом».

Нагадаємо, ображений відвідувач нічого закладу у Луцьку в ніч з 3 на 4 липня близько 3 години повідомив у міліцію про замінування будівлі, де знаходиться нічний клуб.

Подія сталася у барі «Наталка», що знаходиться у спальному районі Луцька - ЛПЗ.

На місце події одразу виїхали всі необхідні служби. Щоб забезпечити безпеку громадян, всіх працівників і відвідувачів закладу евакуювали.

Експерти-вибухотехніки перевірили будівлю – вибухівки не виявили, особу «мінера»встановили протягом години, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

За вказаним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Під час досудового розслідування між прокурором та підозрюваним уклали угоду про визнання винуватості, за умовами якої підсудний беззастережно визнав себе винуватим у вчиненні кримінального правопорушення.

Тож беручи до уваги всі обставини справи, Луький міськрайонний суд визнав волинянина винним та призначив йому покарання - чотири роки позбавлення волі з іспитовим терміном два роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus