USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Затримали білоруса, який намагався переправити українку через кордон

3 Жовтня 2016 14:32
Військовослужбовці відділу прикордонної служби «Самари» Луцького загону затримали на українсько-білоруському кордоні громадянина Республіки Білорусь, який намагався незаконно переправити через державний кордон нашу співвітчизницю, інформують у Держприкордонслужбі.

Вчора дільничний інспектор прикордонної служби отримав інформацію про появу в прикордонні невідомого чоловіка, що розпитував місцевих про маршрути руху до державного кордону.

В ході проведення заходів по пошуку правопорушників група реагування за 800 метрів від кордону виявила двох невідомих, що направлялись в бік державної межі.

Затриманими виявились 34-річний громадянин Республіки Білорусь, мешканець Брестської області, який вирішив «допомогти» потрапити до сусідньої країни 43-річній громадянці України, мешканці Миколаївської області, для працевлаштування в сільськогосподарський сектор. Причиною обрання саме такого шляху перетину кордону стало повідомлення білоруською стороною про заборону в’їзду українки на територію РБ.

Підрозділ Луцького прикордонного загону направив повідомлення до Ратнівського відділу нацполіції про виявлення кримінального правопорушення за частиною 1 статті 332 ККУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus