USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Затримали чоловіка, який відправляв волинян у трудове рабство в колгоспи Білорусі

3 Вересня 2020 11:52
Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми, викрили 29-річного волинянина, який у 2014 році шляхом обману завербував і перемістив до Республіки Білорусь чотирьох волинян. Там він застосуванням щодо них психологічного та фізичного тиску, обмеження свободи пересування, здійснював їх примусову трудову експлуатацію, пов’язану із роботою в колгоспах Міської області. Заробітну плату потерпілих привласнював.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Волині.

Слідчі слідчого управління ГУНП у Волинській області повідомили волинянину про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від п’яти до 12 років з конфіскацією майна або без такої.

Поліцейські здійснюють заходи, спрямовані на встановлення інших осіб причетних до незаконної діяльності, організованої волинянином, а також громадян, які постраждали в її внаслідок.

До слова, поліцейські встановили причетність зловмисника до вчинення аналогічного злочину у 2016 році. Кримінальне провадження з обвинувальним актом скеровано до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВІРУС Показати IP 3 Вересня 2020 12:39
ВІН ЇХ ВИЗВОЛЯВ З УКРАЇНСЬКОГО РАБСТВА.
О! до ВІРУС Показати IP 3 Вересня 2020 16:00
Всіх хто їхав в Білорусь на заробітки потрібно відправляти до психіатра. Вони явно психічно хворі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus