USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Затримали іноземця, який до смерті побив лучанина

10 Квітня 2019 16:04
У Ратнівському районі за підозрою у вчиненні тяжкого злочину поліція затримала іноземного громадянина. Про це інфоомує прес-служба волинської поліції.

Трагедія трапилася учора, 9 квітня, в одному із сіл Ратнівського району. На ґрунті ревнощів, за місцем свого проживання 56-річний громадянин іншої держави палицею побив 43-річного жителя Луцька. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер дорогою до медичного закладу. Зловмисник з місця пригоди втік.

Співробітники поліції, аби не допустити втечі правопорушника через Державний кордон, оперативно орієнтували про подію прикордонників. Правоохоронці виставили блокпости.

Завдяки вжитим заходам менше ніж за добу поліція затримала зловмисника.

«Наразі, слідчі повідомили іноземцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб», – повідомив Володимир Канонік, начальник Ратнівського відділу поліції.

Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus